ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Συναντήθηκαν οι πρόεδροι στην Κωνσταντινούπολη

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ φιλοξένησε στα κεντρικά γραφεία του συλλόγου τους προέδρους των 15 περιφερειακών τμημάτων του συλλόγου για να αξιολογήσουν τις εξελίξεις της επικαιρότητας. Στην συγκέντρωση μετείχε και ο Γ.Γ. του συλλόγου Νετσμετίν Χουσείν.

 Η συνάντηση και η αξιολόγηση θεμάτων της επικαιρότητας έγινε με 14 προέδρους καθώς ο πρόεδρος του τμήματος της Κεσσάνης ήταν σε κηδεία στην Δυτική Θράκη. Η συνάντηση άρχισε με κοινοποίηση των εξελίξεων στα βασικά θέματα από τον πρόεδρο, ενώ οι πρόεδροι των τμημάτων αντάλλαξαν απόψεις για τις δραστηριότητες των συλλόγων τους το καλοκαίρι και για τις κινήσεις τους κατά την επόμενη περίοδο.

Τονίστηκε η ανάγκη να παρουσιάζεται μια θεσμική ακεραιότητα, και αντί των προσωποκεντρικών εργασιών να γίνονται προσπάθειες μαζί με θεσμικούς ομόλογους. Αξιολογήθηκαν επίσης οι πιθανές επιπτώσεις στην ζωή της κοινότητας από τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το πολιτικό τοπίο. Αποφασίστηκε οι συναντήσεις να επαναλαμβάνονται σε δύο περιόδους, αλλά εάν υπάρξει ανάγκη λόγω εξελίξεων να γίνεται η συνάντηση χωρίς να αναμένεται ο προκαθορισμένος χρόνος.

Εφ. Μπιρλίκ 16-4-2012

Σχόλιο : Μάλλον για συγκέντρωση μεταφοράς ψηφοφόρων την βλέπω την συνάντηση…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone