ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ : ¨ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ¨

Νομάρχης Σαχίν : Ελλήνες και Ιταλοί είναι ιδιαίτερα τεμπέληδες

Ο νομάρχης Κερασούντος ανακοινώνοντας πως αφαίρεσε από την ιταλική εταιρία την κατασκευή του τελεφερίκ που σχεδιάζεται να γίνει στον κάστρο της Κερασούντος ανέφερε τον λόγο για αυτό : ¨Έλληνες και Ιταλοί είναι ιδιαίτερα τεμπέληδες άνθρωποι. Κάθονται, παίζουν μουσικά όργανα, χορεύουν, και από πάνω αργοπίνουν τα ποτά τους. Μετανιώνω που συνεργάστηκα με αυτή την εταιρία¨.

ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ – Ο νομάρχης Κερασούντος Ντουρσούν Αλή Σαχίν κατά την συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου στην νομαρχία, ανέφερε πως συνεχίζονται οι εργασίες για την αξιολόγηση του τουριστικού δυναμικού της πόλης, και προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το τελεφερίκ που σχεδιάζεται να κατασκευαστεί στο κάστρο της Κερασούντας.Ο νομάρχης Σαχίν ανέφερε πως επί 2 μήνες προσπαθεί για αυτό το θέμα και ότι υπάρχουν προβλήματα με την ιταλική εταιρία με την οποία έγινε η συμφωνία.

Ο Σαχίν μίλησε ως εξής : ¨Κάθε εβδομάδα τηλεφωνώ στην εταιρία. Το σχέδιο είναι έτοιμο. Απαιτείται η έγκριση από την εταιρία στην Ιταλία. Οι Έλληνες και οι Ιταλοί είναι ιδιαίτερα τεμπέληδες άνθρωποι. Πραγματικά αυτοί δεν είναι σαν το τουρκικό έθνος. Κάθονται, παίζουν μουσικά όργανα, χορεύουν, και από πάνω αργοπίνουν τα ποτά τους. Πάτε στην Ελλάδα και στην Ιταλία και δείτε ότι ακριβώς έτσι είναι οι άνθρωποι. Μετανιώνω που συνεργάστηκα με αυτή την εταιρία¨.

Ο νομάρχης Ντουρσούν ανέφερε πως σχετικά με το θέμα του τελεφερίκ θα συνομιλήσει με αυστριακή εταιρία.

Εφ. Ραντικάλ 3-4-2012

 Σχόλιο : Να μην ξεχάσουμε να πάμε στην Κερασούντα για τουρισμό….

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone