ΤΖΕΝΓΚΙΖ ΟΜΕΡ ΤΗΣ ΜΙΛΛΕΤ : ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Η πολιτική κατάσταση και τα ενδεχόμενα από την πλευρά της μειονότητας

 

 

 

 

 

 

 

Λόγω της δημοσιογραφικής μου ταυτότητας όπου πάω μου απευθύνουν το εξής ερώτημα : ¨Τι θα γίνει με την κατάσταση της χώρας, της πολιτικής και των πρόωρων εκλογών ;¨.

 Μάλιστα, τι θα γίνει στο τέλος με αυτή τη χώρα ; Τι θα φέρουν οι πρόωρες εκλογές ; Θα σωθεί η χώρα, ή τουλάχιστον θα μειωθεί η κρίση ;

 …………………

Εάν θέλουμε να βγούμε κερδισμένοι από τις εκλογές πρέπει να μετάσχουμε. Εάν θέλουμε να στείλουμε εκπρόσωπο στην βουλή, πρέπει να επικεντρωθούμε στους υποψήφιους που μπορούνε να βγούνε, να τους ψηφίσουμε και να κάνουμε και άλλους να τους ψηφίσουν. Μυαλό, υπάρχει, λογική υπάρχει…Ψάξτε να δείτε σε αυτές τις εκλογές ποιοι υποψήφιοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να εισέλθουν στην βουλή. Ακούμε ότι τα μικρά κόμματα ανεβαίνουν. Πρέπει να σκεφτούμε λοιπόν πως σε αυτή την κατάσταση, μπορούμε εύκολα να εκλέξουμε βουλευτή αν ψηφίσουμε υποψηφίους της μειονότητας από μικρά κόμματα. Για να το μάθουμε αυτό πρέπει να αρχίσουμε από τα κόμματα. Σε ποια κόμματα υπάρχουν τέτοιοι υποψήφιοι ; Στον ΣΥΡΙΖΑ, στην ΔΗΜΑΡ ή σε άλλο κόμμα ; Ας πούμε ότι βρήκαμε το κόμμα ; Τελείωσε ; Όχι φυσικά.

 Ας πούμε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ είναι τα δύο μικρά κόμματα που δεν έχουν πρόβλημα εισόδου στην βουλή. Αυτά είναι αριστερά κόμματα. Φυσικά υπάρχουν και τα δεξιά κόμματα, αλλά καθώς στο πολιτικό τους πρόγραμμα δεν υπάρχει ο όρος μειονότητα και η σχετική πολιτική, και εμείς δεν τους υπολογίζουμε. Και για εμάς δεν υπάρχουν. Τα κόμματα όπως το ΛΑΟΣ, η Χρυσή Αυγή και το κόμμα του Καμμένου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να παν στο διάολο.

Έτσι μένουν ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ. Θα χρειαστεί ανάμεσα στα δύο να γίνει μια επιλογή. Για αυτό θα πρέπει να εξετασθούν από την πλευρά της μειονότητας. Ποιος μέχρι σήμερα είχε πιο θετική στάση για την μειονότητα. Σε αυτό το θέμα σίγουρα προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ. Η θετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την Τουρκική Ένωση Ξάνθης όπως και η ανακοίνωση του σχετικά με την απόφαση του ΕΔΑΔ που δικαίωνε την ΤΕΞ, είναι άξιες θαυμασμού. Θα ήταν πιο σωστό να πούμε πως εδώ την μερίδα του λέοντος την έχει ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Διότι αυτός και οι φίλοι του έκαναν την ανακοίνωση για τον ΣΥΡΙΖΑ.

……………………

 Εφ. Μιλλέτ 19-4-2012

Σχόλιο : Σύντροφοι στον ΣΥΡΙΖΑ, να σας επαινεί ο συγκεκριμένος κύριος, μάλλον κάτι δεν έχετε κάνει καλά…