ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΡ ΣΤΙΣ ΣΑΠΠΕΣ

Η Γκιουλντάλ Ακσίτ επισκέφτηκε τον Πολιτιστικό και Φολκλορικό Σύλλογο Μειονότητας Σαππών

Η επικεφαλής του τομέα γυναικών του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) Γκιουλντάλ Ακσίτ μαζί με την σύμβουλο της Νουρτζάν Τσετίν και την πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνοτουρκικής φιλίας Εσρά Αϊγκούν και τους συν αυτώ στις 13 Απριλίου επισκέφτηκαν τον πολιτιστικό και φολκλορικό σύλλογο μειονότητας Σαππών. Την επιτροπή των καλεσμένων συνόδεψαν η υποπρόξενος Κομοτηνής Ιλκάι Κοτζαγιγίτ και η εκπρόσωπος της Πλατφόρμας Γυναικών Μειονότητας Σουκράν Ραίφ.

Κατά την συνάντηση που έγινε στο κτίριο του συλλόγου, η πρόεδρος του συλλόγου και ταυτόχρονα επικεφαλής του τομέα γυναικών του κόμματος DEB Νετσλά Τσαβούς ενημέρωσε για την θεσμική θέση και τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Στην συνάντηση μετείχαν ο Γ.Γ. του Πολιτιστικού και Φολκλορικού Συλλόγου Μειονότητας Σαππών Μεχμέτ Ομέρ, ο ταμίας Ιντρίς Αχμέτ, τα μέλη του Δ.Σ. Μπουλέντ Μπερμπέρ και Κοράι Μουσά, η Νεριμά Κασίφ-επικεφαλής του τομέα γυναικών του συλλόγου, τα μέλη Χατιτζέ Μεχμέτ, Αλέβ Χασάν και Μουτλού Οσμάν Μουσταφά.Αργότερα ο Πολιτιστικός και Φολκλορικός Σύλλογος Μειονότητας Σαππών παρέθεσε προς τιμήν των καλεσμένων γεύμα στο εστιατόριο Μέλισσα.

 Εφ. Μπιρλίκ 13-4-2012

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email