ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑ ΞΑΝΘΗΣ

Ψευδομουφτής Μέτε-Τουρκές Χατζημεμίς (υποψήφιος με ΔΗΣΥ)- Αντνάν Πετσενίκ (υποψήφιος με Ν.Δ.) και τέρμα δεξια ο Σαμί Καραμπουγιουκλού (υποψήφιος με ΔΗΜΑΡ).

Xορωδία  θρησκευτικών ύμνων. Πάνω αναρτημένη η πινακίδα που ήταν και στην ανάλογη εκδήλωση του Εχίνου, περί ¨τουρκικής μειονότητας¨.

Μέτε-Τούρκος πρόξενος Σάρνιτς-Τουρκές Χατζημεμίς. Προσέξτε την γλώσσα του σώματος αυτών των τριών, αυτό και μόνο λέει πολλά. Που να βλέπατε και πως τρέχει ο Μέτε για να υποδεχτεί κάθε φορά τον πρόξενο…

Ο Φεϊζουλλάχ Χασάνκαγια είναι ο κύριος στα αριστερά. Γράφει στην όχι και τόσο φιλελληνική (….) εφημερίδα Μιλλέτ της Ξάνθης και εκφώνησε λόγο  με θρησκευτικό περιεχόμενο στην εκδήλωση. Δίπλα του ο ιμάμης του χωριού, και μετά ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Μπαράν Μπουρχάν.

Για να καταλάβετε πόσα χρήματα δείχνει η Τουρκία στην Θράκη δείτε αυτόν τον βοηθητικό χώρο που βρίσκεται στην αυλή του τζαμιού στην Λευκόπετρα και υπολογίστε πόσα χρήματα κοστίζει…

Κάποιοι από εμάς βλέπουμε τα εθνικά χρώματα σε αυτά που φοράν τα κοριτσάκια. Δυστυχώς τα κόμματα πλην ελαχίστων βλέπουν τις ψήφους…

H χορωδία των μαθητών Κορανίου που έψαλε στην εκδήλωση. Ένα από αυτά σε ποίημα που είπε ανέφερε ρήση του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ πως ¨Το τουρκικό έθνος πρέπει να είναι πιο θρησκευόμενο¨.

 

Συνέντευξη του ψευδομουφτή Μέτε στο κρατικό τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι TRT.

 

O πρόξενος Σάρνιτς κρατά αναμνήσεις για να τις έχει μαζί του στην Ουλάν Μπατόρ της Μογγολίας όπου διορίσθηκε.

 

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης ψευδομουφτής Μέτε φυσικά και δεν έχασε την ευκαιρία να πει πως στις εκλογές που έρχονται ¨πρέπει να στηρίξουμε τους αδελφούς μας, τον Χασάν, τον Μεχμέτ….¨. Όχι δεν είπε για γκιαούρηδες όπως την άλλη φορά. Άλλωστε ήξερε ότι η κάμερα της ιστοσελίδας μας τον ¨έγραφε¨.  Το μόνο άλλωστε χριστιανικό ΜΜΕ εκεί.

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone