ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΝΤΑΤΖΙ

ΜΑΝΤΑΤΖΙ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ : ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

……………..

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ξάνθης Τσετίν Μάνατζη στην ομιλία του ανέφερε πως για το θέμα της τροπολογίας σχετικά με τα αυθαίρετα κτίσματα, αγωνίστηκε στην βουλή μαζί με τον Χατζηοσμάν, πως αυτό που έγινε είναι προϊόν κοινής προσπάθειας, αλλά υπογράμμισε πως Αχμέτ Χατζηοσμάν για αυτό το θέμα εργάστηκε με υπομονή από το πρωί ως το βράδυ. Ανέφερε πως είναι ντροπή και μεγάλη αμαρτία το να επιχειρούνε άλλοι να καρπωθούνε αυτήν την επιτυχία και το δίκιο αυτών που κοπίασαν. Ο Μάντατζι συνέχισε λέγοντας

……………

Ως αποτέλεσμα των μεγάλων προσπαθειών που κατέβαλα για το θέμα των τίτλων των βακουφικών περιουσιών, βγήκε ο νόμος που επηρεάζει θετικά το θέμα του τζαμιού της Σμίνθης καθώς και τα θέματα για πολλές ακόμη επισκευές μιναρέδων και τζαμιών.

…………………..

Η Μπακογιάννη στην βουλή έκανε μια δίλεπτη ομιλία για το θέμα. Την ευχαρίστησα για την στήριξη που παρείχε. Αλλά δεν είναι ωραίο κάποιοι να το προβάλλουν αυτό σαν δικό τους¨.

¨Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ¨

Φυσικά εδώ επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Σαμαρά. Τα δύο μεγάλα κόμματα παρείχαν στήριξη. Από τα μικρά κόμματα κανένα δεν στήριξε. Τα μικρά κόμματα ούτε σχέδιο έχουν, ούτε πρόγραμμα για το μέλλον. Ο Θεός να φυλάξει, αν η διακυβέρνηση της χώρας περάσει σε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΛΑΟΣ, αλίμονο στο χάλι μας. Ο Σαμαράς δεν είναι ο παλιός Σαμαράς, η μειονότητα τον θεωρεί υπεύθυνο για τα γεγονότα στην Κομοτηνή όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών, αλλά εγώ δεν ξέρω για αυτό. Εγώ πάντως θέλω να αναφέρω πως σε αυτά τα θέματα μας στήριξε. Όπως και να έχει πάλι αυτά τα δύο μεγάλα κόμματα θα κυβερνήσουν την χώρα. Σας παρακαλώ να μην παρεξηγηθεί αυτό που λέω. Θέλω να περιγράψω το εξής. Ο Σαμαράς έχει υποψηφίους από την μειονότητα. Να πάνε αυτοί οι υποψήφιοι και να συζητήσουν αυτά τα θέματα με τον Σαμαρά. Αυτό πρέπει να το κάνουν οι υποψήφιοι του κόμματος του.

ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΩ, ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ¨

Τώρα όσον αφορά την υποψηφιότητα μου, πήγαμε 5 βουλευτές στην ΔΗΜΑΡ, αλλά εμένα δεν με δέχτηκαν. Στη ζωή μου μια φορά έχω συναντηθεί με τον Βενιζέλο, και αυτό ήταν για 15 λεπτά. Και του είπα πως η μειονότητα θέλει από εσάς δύο πράματα. Εάν υπάρξουν αυτά θα είμαι μαζί σας στην πρώτη γραμμή. Εάν θέλετε δείξτε με ως υποψήφιο, είτε δεν θέλετε, εγώ δεν έχω καμμία πρόθεση να πάω σε άλλο κόμμα. Αλλά και εγώ εάν δεν ρυθμιστούν αυτά τα θέματα, έχω κι άλλη δουλειά να κάνω. Ο ίδιος μου είπε να συνεχίσω μαζί του, πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και αυτή τη στιγμή περιμένω. Αυτή τη στιγμή είμαι στο κενό. Αναζητώ λιμάνι να καταφύγω. Αλλά δεν καίγομαι και για να γίνω βουλευτής. Άλλωστε δεν προτίθεμαι να γυρνώ από κόμμα σε κόμμα και να λέω πάρτε με. Ο άνθρωπος της μειονότητας δεν το δέχεται αυτό. Για μένα υπάρχουν δύο δρόμοι. Η θα συνεχίσω με το ΠΑΣΟΚ και τον αδερφό μου τον Αχμέτ ή θα πάω σπίτι μου¨.

Εφ. Μπιρλίκ 3/4/2012

Σχόλιο : Μόνος του λέει ότι έφαγε ¨χυλόπιτα¨ από την ΔΗΜΑΡ όπου δεν τον δέχτηκαν, και μετά την κατηγορεί μαζί με τα μικρά κόμματα. Ότι δεν φτάνει η αλεπού…