ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ Ο ΞΥΔΑΣ

Ο πρέσβης στην Άγκυρα μπορεί να είναι υποψήφιος με την ΔΗΣΥ

 Αναφέρεται πως ο πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα Φώτης Ξυδάς που υπηρετεί έως τις 31-3 και ακολούθως συνταξιοδοτείται, θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της ΔΗΣΥ στην Λέσβο.

Με βάση την είδηση που μεταφράστηκε στα τουρκικά από την ομάδα του Azınlıkça Online ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Μυτιλήνη, ανακοίνωσε πως στα ψηφοδέλτια της ΔΗΣΥ ¨θα πάρει μέρος και ανώτατος διπλωμάτης¨ , ανακοινώνοντας έμμεσα την υποψηφιότητα του Φώτη Ξυδά.

”Κάποιοι που προδικάζουν κακή παρουσία μας στις εκλογές θα διαψευστούν” είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης υποστηρίζοντας ακόμα πως ”το σύστημα κάνει ό,τι μπορεί για να μην προβάλλονται οι θέσεις μας. Είμαστε το μόνο κόμμα του αστικού χώρου με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό που δεν αλλάξαμε θέσεις στα μεγάλα ζητήματα. Είμαστε οι μόνοι με σταθερές θέσεις και σειρά πρωτοβουλιών που όμως δεν τις μαθαίνει ο κόσμος γιατί είμαστε αποκλεισμένοι απ’ τα μέσα ενημέρωσης. Τώρα όμως με τις εκλογές που υποχρεωτικά θα έχουμε χρόνο, η ελληνική κοινωνία θα μάθει και θα καταλάβει τι πρεσβεύουμε”.

 Περιοδικό Αζινλίκτσα 31-3-2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone