ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ 2ου ΟΡΟΦΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτη είδηση από δημοτικό σχολείο

Έγινε γνωστό πως στο δημοτικό σχολείο Ιχσάν Ντεντέ του Ικονίου, μαθητές της 7ης τάξης βγαίνουν στο περβάζι του παραθύρου του 2ου ορόφου και σκουπίζουν εξωτερικά τα τζάμια. Μάλιστα κάποια άτομα κατέγραψαν με κάμερες από κινητά , τους μαθητές οι οποίοι παρά τον κίνδυνο πτώσης σκουπίζουν τα τζάμια. Η Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας άρχισε έρευνα για το περιστατικό

Λέγεται πως στο δημοτικό του Κεντρικού Σέλτσουκλου που έχει 1963 μαθητές την περασμένη εβδομάδα βγήκαν στο περβάζι του 2ου ορόφου του τριώροφου κτιρίου και καθάρισαν τα τζάμια. Κάποιοι πολίτες που έβλεπαν ότι οι μαθητές παρά τον κίνδυνο της πτώσης καθάριζαν τα τζάμια, κατέγραψαν το γεγονός με τα κινητά τους τηλέφωνα. Στις εικόνες φαίνονται ένα άτομο από μέσα και δύο άτομα από έξω τα οποία είναι στιγμές που πατάνε στο περβάζι ή σέρνονται καθαρίζοντας τα τζάμια.

¨ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ¨

Η διοίκηση του σχολείου ανέφερε πως στο σχολείο δεν υπάρχει προσωπικό και ότι για αυτό προειδοποιούνται επανειλημμένα οι μαθητές να διατηρούν τον χώρο καθαρό, αλλά ότι δεν τους ζητήθηκε να καθαρίσουν τα τζάμια. Η διοίκηση του σχολείου ανέφερε πως έμαθε εκ των υστέρων πως οι μαθητές σε στιγμή που είχαν κενό στο πρόγραμμα τους καθάρισαν τα τζάμια.

………….

Εφ. Χουριέτ 15-4-2012

Βίντεο στην διεύθυνση

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/30880/0/1/ilkogretim-okulunda-skandal-iddia.aspx

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone