ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ….

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΣΑΠΠΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΑΡΝΙΤΣ

Ο κόσμος των Σαππών στις 7 Απριλίου ημέρα Σάββατο υποδέχτηκε τον πρόξενο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή κύριο Μουσταφά Σάρνιτς και τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ.

Οι καλεσμένοι έκαναν πρώτα την πρωινή τους προσευχή στο τζαμί Χαμιντιέ των Σαππών, και αργότερα πήραν το πρωινό τους στο σπίτι του στελέχους της διαχειριστικής επιτροπής Ιντρίς Αχμέτ.

Μετά την πρωινή προσευχή ομογενείς που μετείχαν σε αυτήν, συζήτησαν για κάποιο διάστημα με τους καλεσμένους. Κατά την σύντομη ομιλία που έκαναν ο πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς και ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ εξέφρασαν την ευαρέσκεια τους για την πρόσκληση που τους απηύθυνε ο κόσμος της περιοχής και τους ευχαρίστησαν για αυτό.

Αργότερα οι καλεσμένοι με επικεφαλής τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς πέρασαν στο σπίτι του προέδρου της διαχειριστικής επιτροπής (τζαμιού) των Σαππών Ιντρίς Αχμέτ, όπου παρατέθηκε πρωινό. Μετά το πρωινό ο Ιντρίς Αχμέτ χάρισε από μια πλακέτα στον πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς και στον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής. Στο πρωινό μετείχαν ο αντιδήμαρχος Σαππών Αλή Τοπάλ Μεχμέτ, ο πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής Σαππών Ιντρίς Αχμέτ, ο καταγόμενος από το Χαμηλό αντιπρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Τζαφέρ Χαφίζ Μεχμέτ και διάφορα άλλα άτομα από την περιοχή.

 Εφ. Μπιρλίκ 8-4-2012

Σχόλιο : Ο κύριος Ιντρίς Αχμέτ που φιλοξένησε και τίμησε τρισευτυχισμένος στο σπίτι του τον πρόξενο και τον ψευδομουφτή ποιός είναι, ξέρετε ;

Λοιπόν είναι ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Δείτε τον στην κάτωθι φωτογραφία με τον Αβραμόπουλο όταν πριν λίγες μέρες εκείνος είχε επισκεφτεί την Ροδόπη.

Και φυσικά δεν ψέγουμε τον κύριο Αχμέτ, αλλά αυτούς που τον επιλέγουν. Από τον Στυλιανίδη μέχρι τον Σαμαρά, αυτοί τον επέλεξαν….