¨ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ¨

Έστω και αλλού εκτός Σαμψούντας !

Ο Θεοφάνης Γκέκας ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έβαλε φανέλα ομάδας που παίζει στην Σούπερ Λίγκα Spor Toto, μετά την εμπειρία του στην Σαμψούντα, λέει πως θέλει να παίξει ξανά στην Τουρκία.

Ο Γκέκας ο οποίος είχε υπογράψει συμφωνία μέχρι το τέλος της χρονιάς, τραυματίστηκε στο ματς με της Καϊσερισπόρ και γύρισε στην χώρα του για θεραπεία, απάντησε στην Γλυφάδα στα ερωτήματα του ανταποκριτή του ΑΑ.

Ο Θεοφάνης Γκέκας ανέφερε πως πρόκειται για απλό τραυματισμό που θα περάσει, πως ο τραυματισμός του διαρκεί τρεις εβδομάδες τώρα, αλλά είπε πως η θεραπεία πάει καλά και ότι σε τρεις εβδομάδες θα είναι 100% έτοιμος και θα αρχίσει προπονήσεις με την εθνική ομάδα.

Ο Γκέκας σχολιάζοντας τις μέρες που έζησε με την φανέλα της Σάμψουνσπορ στην Τουρκία αναφέρει πως ¨ Η παρουσία μου στην Τουρκία ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία και μάλιστα η καλύτερη μου εμπειρία ως τώρα. Ευχή μου είναι και την επόμενη χρόνια να είμαι στην Τουρκία. Δεν ξέρω αν θα είμαι στην Σάμψουγκσπορ ή σε άλλη ομάδα, αλλά θέλω να είμαι στην Τουρκία¨.

Χρησιμοποίησε την φάση πως ¨Η Τουρκία έχει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και πολύ καλές ομάδες¨, ανέφερε πως συμβούλεψε και άλλους Έλληνες ποδοσφαιριστές να πάνε στην Τουρκία, και κοινοποίησε τις αναμνήσεις του από το σύντομο πέρασμα του από το πρωτάθλημα Spor Toto Süper Lig .

……………………..

Στην ερώτηση σχετικά με τις διαφορές μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων οπαδών, ανέφερε πως δεν υπάρχει διαφορά, αλλά ότι στην Τουρκία τα γήπεδα είναι καλύτερα και ότι ο αριθμός των οπαδών είναι μεγαλύτερος.

Ο Θεοφάνης Γκέκας ανέφερε πως η Τουρκία για τον ίδιο ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και για αυτό δέθηκε πολύ με την Τουρκία, και ανέφερε τα εξής :

¨Οπαδοί και παίχτες με δέχτηκαν σαν ένα μέλος της οικογένειας τους. Για αυτό και εγώ έκανα ότι μπορούσα. Πιο πολύ από όλα με εξέπληξε η αγάπη που μου έδειξαν οι Τούρκοι. Διότι είμαι ο πρώτος παίκτης που έπαιξα στο τουρκικό πρωτάθλημα και αυτό δεν θα το ξεχάσω. Στενοχωρήθηκα όταν έφυγα από την Τουρκία, διότι άφηνα την ομάδα μου και λόγω του τραυματισμού μου αναγκάστηκα να επιστρέψω¨.

………………………

Εφ. Haberturk  11-4-2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone