ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ DEB !

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Αντνάν Πετσενίκ επισκέφτηκε το κόμμα μας

Ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ. Αντνάν Πετσενίκ των εκλογών που θα γίνουν στις 6 Μαίου, επισκέφτηκε τα γραφεία της οργάνωσης Ξάνθης του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη.

 Στην επίσκεψη που έγινε στις 21 Απριλίου τον Αντνάν Πετσενίκ υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπέυθυνος της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και Ξανθιώτες-μέλη της διοίκησης του κόμματος.

 Ο Αντνάν Πετσενίκ κατά την ομιλία που έκανε στην επίσκεψη ανέφερε πως θα πρέπει να βγει ένας εκπρόσωπος της μειονότητας από τις εκλογές, και συνέχισε λέγοντας : ¨ Εάν αναλογιστούμε πως κατά τις επόμενες η Ν.Δ. θα βγει πρώτο κόμμα, πιστεύω πως είναι πιο εύκολο για την μειονότητα να εκλέξει έναν βουλευτή με την Ν.Δ. Εγώ είτε πετύχω την εκλογή μου είτε δεν εκλεγώ, πλέον επιθυμώ να είμαι σε διαβούλευση και συνεργασία με τους φορείς της μειονότητας και τους ηγέτες της. Στο μεταξύ εύχομαι επιτυχία στον αγώνα του κόμματος DEB. Όσο και αν είμαι υποψήφιος σε άλλο κόμμα, το κόμμα DEB θα είναι πάντα στην καρδιά μου¨.

Αργότερα παίρνοντας τον λόγο ο αντιπρόεδρος του DEB και υπεύθυνος της οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου αναφέρθηκε στην σημασία του να υπάρξει ένας εκπρόσωπος της μειονότητας στην βουλή και συνέχισε λέγοντας : Καταρχήν ευχαριστώ τον κύριο Αντνάν Πετσενίκ για την ευγενική του επίσκεψη. Εμείς ευχόμαστε επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους της μειονότητας. Η μειονότητα μας επί πολλά χρόνια στήριξε με τις ψήφους της τα κόμματα. Αλλά δυστυχώς η φωνή μας μέσα σε αυτά χάθηκε, και δεν έγιναν τα αναγκαία βήματα απέναντι στα δίκαια αιτήματα μας. Ελπίζουμε από τώρα και πέρα να γίνουν τα απαραίτητα βήματα. Οι βουλευτές της μειονότητας μας πρέπει να μεταφέρουν τις προσδοκίες και τα δίκαια αιτήματα μας εκεί που πρέπει. Η μεγαλύτερη μας ευχή είναι αυτό να γίνει σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους της μειονότητας.¨

Επίσης ο Οζάν Αχμέτογλου χάρισε στον Αντνάν Πετσενίκ μια πλακέτα προς ανάμνηση της επίσκεψης.

 Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 21-4-2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone