ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ BTTDD

O πρόεδρος μας επισκέφτηκε τον Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ

 Την Τρίτη 24 Απριλίου 2012 ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς-πρόεδρος του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη, ευρισκόμενος στην Κωνσταντινούπολη για το συνέδριο ¨Η μόρφωση ξεπερνά κάθε εμπόδιο¨, επισκέφτηκε τον πρόεδρο του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ στο δικηγορικό του γραφείο (λόγω ανακαίνισης των γραφείων του συλλόγου).

Στην συνάντηση μετείχαν το μέλος του Δ.Σ. του κόμματος DEB και πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την Ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου και ο σύμβουλος τύπου του DEB Ιλχάν Ταχσίν.

Στην συνάντηση αυτή ο πρόεδρος μας Μουσταφά Αλή Τσαβούς ενημέρωσε για τις προσπάθειες του κόμματος μας. Επίσης περιέγραψε τις προβλέψεις του για τις εκλογές της 6ης Μαίου. Μετά από την συνάντηση που έγινε σε πολύ θερμό κλίμα ο πρόεδρος μας Μουσταφά Αλή Τσαβούς, επέστρεψε στην Δυτική Θράκη.

 Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 26-4-2012

Σχόλιο : Για όσους δεν θυμούνται να αναφέρουμε πως ο συγκεκριμένος σύλλογος με παραρτήματα σε πολλές πόλεις της Τουρκίας είναι ένας κατεξοχήν αλυτρωτικός σύλλογος ενισχυόμενος από το τουρκικό κράτος. Ήδη ανακοίνωσαν δωρεάν μετάβαση με λεωφορεία για τις εκλογές στην Ελλάδα. Τα λεφτά από που ; Από τις εισφορές των μελών άραγε ; Αυτοί δουλεύουν, εμείς τι κάνουμε ;