ΜΕΡΑ ΒΟΜΒΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μέρα με βόμβες στην Κωνσταντινούπολη

Χτες ήταν μέρα βομβών στην Κωνσταντινούπολη. Βόμβα ήχου εξεράγη μπροστά στην Διεύθυνση Δημοτολογίου στην περιοχή Γκαζιοσμάνπασά. Στο Ντολμάμπαχτσε ύποπτο πακέτο εξεράγη με ελεγχόμενη έκρηξη.

Φόβο δημιούργησαν χτες στην Κωνσταντινούπολη η βόμβα ήχου που έσκασε μπροστά στην Διεύθυνση δημοτολογίου στην περιοχή Γκαζιοσμάνπασά και η βόμβα με φυτίλι που έσκασε στο Ντολμάμπαχτσέ.

Τις πρωινές ώρες καθαρίστρια στην περιοχή Μπεσίκτας επί της οδού Ντολμάμπαχτσέ εντόπισε ύποπτο πακέτο, ενημέρωσε την αστυνομία και αποκαλύφθηκε πως ήταν βόμβα. Τα κομμάτια της βόμβας που εξεράγη με ελεγχόμενη έκρηξη με φυτίλι, στάλθηκαν στο Εγκληματολογικό Εργαστήριο Κωνσταντινούπολης. Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για αυτοσχέδια βόμβα, με χρονοδιακόπτη. Άρχισε έρευνα σχετικά με την βόμβα. Έκρηξη συνέβη επίσης μετά το μεσημέρι από βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε κάδο σκουπιδιών μπροστά Διεύθυνση Δημοτολογίου στην περιοχή Γκαζιοσμάνπασά. Μετά την έκρηξη έφτασαν επιτόπου πολλά ασθενοφόρα, ενώ τραυματίστηκαν δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα ήταν γυναίκα.

Εφ. Ταράφ 3-4-2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone