¨ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ¨

 ¨Καλός Τούρκος ο νεκρός Τούρκος είναι ¨ ;

Αυτή την εβδομάδα ένα από τα θέματα της επικαιρότητας για την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης ήταν τα ρατσιστικά συνθήματα που γράφτηκαν στους τοίχους της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης και του Τεκέ του Χασίπ Μπαμπά. Στην είσοδο της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης γράφτηκε ¨Έξω οι Τούρκοι¨ και στον τοίχο του τεκέ το ¨Καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος¨. Με βάση τις ειδήσεις τα συνθήματα γράφτηκαν την ίδια μέρα (23 Μαρτίου 2012).

Εντύπωση προκαλεί και η αύξηση και διάδοση παρόμοιων δηλώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ηχητικά ή βίντεο που περιέχουν βρισιές και προσβολές και μηνύματα του τύπου ¨Θάνατος στους Τούρκους και στους Μουσουλμάνους¨.

Και ενώ ήταν ακόμη στην επικαιρότητα τα αντιτουρκικά συνθήματα, την προσοχή μου τράβηξε ένα τραγούδι με τίτλο ¨Απέναντι (προς Τουρκία Κοίτα-Αρνιέμαι την Φιλία σου¨ με περιεχόμενο ¨Θάνατος στους Τούρκους¨ που βρήκε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και μου κοινοποίησε ένας φίλος. Από περιέργεια είδα και εγώ αυτό το βίντεο. Σε αυτό το άρθρο μου ανοίγοντας αυτό το θέμα, θέλω να καταλήξω κάπου.

Κάποια μυαλά παράγουν μόνο αρρώστιες…Αυτοί δεν ξεχνάνε και λόγω του μίσους τους δεν θέλουν την ελληνοτουρκική φιλία. Εμείς θέλουμε φιλία αλλά δεν ξεχνάμε και αυτούς…

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ευτυχώς που υπάρχει η μητέρα πατρίδα Τουρκία και ευτυχώς που είναι κοντά σε εμάς…Διαφορετικά δεν θα έμενε στην Θράκη ούτε ένας Μουσουλμάνος/Τούρκος. Ο Θεός να μην δώσει παρακμή στην μητέρα πατρίδα μας. Σήμερα στην Αρμενία που είναι από τους μεγαλύτερους συμμάχους και αδελφό με την Ελλάδα κράτος, δεν μπορεί να ζήσει ούτε ένας Τούρκος. Όποιοι μπόρεσαν να σώσουν τις ζωές τους το έκαναν, τους υπόλοιπους του έκοψαν σε φέτες, τους έκαψαν και τους κομμάτιασαν… Την ίδια και χειρότερη μοίρα είχαν και οι Τούρκοι κατά την ληστρική επανάσταση του 1821 στον Μοριά…Ο Θεός να φυλάει τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης…

Για αυτό κανείς να μην εξαπατάται από κάποιους αδαείς οι οποίοι επηρεασμένοι και κατευθυνόμενοι από μερικούς κρυφούς αντιτουρκικούς και αντιμουσουλμανικούς κύκλους γράφουν ανοησίες του τύπου ¨Η Τουρκία να μην ανακατεύεται σε εμάς, εμείς εδώ ζούμε καλύτερα¨. Πρόκειται για ευτελή άτομα που με απερισκεψία και άγνοια οδηγούν τους ανθρώπους μας στην προδοσία. Κανείς να μην εξαπατάται από αυτούς. Πολλούς τέτοιους έχει στην Κύπρο. Χωρίς θρησκευτική και εθνική συνείδηση μέρα-νύχτα τερατολογούν σχετικά με την μητέρα πατρίδα, αυτά που άλλοι τους βάζουν να απομνημονεύσουν.

Κάποιοι καριερίστες ¨αξιωματούχοι¨ συμπαθούντες Αρμενίων και Ελληνοκυπρίων, εργάζονται μέρα νύχτα για να εξομοιώσουν την εθνική και θρησκευτική συνείδηση στην Δυτική Θράκη με αυτήν των Τούρκων στην Κύπρο που έχουν αδύνατη συνείδηση.

……………….

Εφ. Μιλλέτ 28-3-2012

Τζεγκίς Ομέρ

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone