ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΑΘΡΑΙΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΧΡΥΣΟΥ-ΒΙΝΤΕΟ

H απίστευτη μέθοδος των ταξιδιωτών που ήρθαν από την Ελλάδα

Δύο άντρες και μια γυναίκα –Έλληνες πολίτες- που ήρθαν με αεροπλάνο των Ολυμπιακών Αερογραμμών από Αθήνα σε Κωνσταντινούπολη επιχείρησαν να περάσουν λαθραία με σατανική μέθοδο στην χώρα χρυσό.

Οι κάτοικοι Ελλάδας ξήλωσαν τις πλαστικές ρόδες από τις δύο βαλίτσες και στην θέση τους έβαλαν ρόδες φτιαγμένες από χρυσό που τις είχαν βάψει μαύρες. Οι συνολικού βάρους 2 κιλών χρυσές ρόδες που βρισκόταν στις βαλίτσες κατασχέθηκαν από την αστυνομία. Με βάση τις πληροφορίες, οι κάτοικοι Ελλάδας Α.Β. , Π.Κ. και Σ.Τ. χτες το πρωί ήρθαν κατά τις πρώτες πρωινές ώρες από την Αθήνα στην Κωνσταντινούπολη, και ενώ έβγαιναν από το αεροδρόμιο Ατατούρκ κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί πέρασαν τις βαλίτσες από ακτίνες Χ αλλά δεν βρέθηκε τίποτε μέσα τους. Αλλά από την έρευνα διαπιστώθηκε πως στις ακτίνες φαινόταν πως οι ρόδες από τις βαλίτσες εμφάνιζαν διαφορετικό χρώμα. Όταν οι ομάδες έρευνας του αεροδρομίου εξέτασαν ενδελεχώς τις ρόδες διαπίστωσαν πως δεν ήταν πλαστικές. Ήταν χρυσές και είχαν βαφτεί με μαύρη μπογιά.

Οι Α.Β. , Π.Κ. και Σ.Τ. συνελήφθησαν ενώ μαζί με τις έξι χρυσές ρόδες κατασχέθηκαν επίσης ότι χρυσαφικά και κοσμήματα είχαν πάνω τους. Το συνολικό βάρος του χρυσού έγινε γνωστό πως ήταν 2 κιλά.

 Εφ. Μιλλιέτ 10-4-2012

Σχόλιο : Βρήκαμε το σχετικό βίντεο στην διεύθυνση

http://www.haberler.com/altin-kacakcilarinin-ilginc-plani-tutmadi-3525042-haberi/

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone