ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠO ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΛΛΕΤ

Εάν δεν θέλουμε να μείνουμε χωρίς εκπρόσωπο, τότε ψηφίζουμε Χατζηοσμάν στην Ροδόπη και Ζεϊμπέκ στην Ξάνθη 

Όποιος θυμώσει ας θυμώσει, δεν με νοιάζει καθόλου. Εγώ γράφω και θα γράφω τις αλήθειες…Εγώ γράφω τις σκέψεις και αυτά που λέει η ψυχή του λαού. Και εγώ αυτά που γράφω δεν τα γράφω εκ του μακρόθεν, χωρίς να ανακατεύομαι μέσα στον κόσμο και κατά παραγγελίαν.

Εγώ σε αυτές τις εκλογές όπως και ο κόσμος δεν θέλω να μείνουμε χωρίς βουλευτές. Και θα κάνω ότι χρειάζεται για αυτό. Αυτό για μένα αποτελεί υποχρέωση. Σε αυτό το θέμα όποιος δεν κάνει ότι χρειάζεται, ο Θεός θα τον κάψει.

……………….

Εγώ όποτε κοινοποιώ τέτοιου είδους άρθρα, όποτε θίγω το σύστημα, αμέσως μας υποβάλλουν μήνυση στην εφημερίδα. Τις περασμένες μέρες μας ήρθε ακόμη μια ενημέρωση αγωγής ύψους 200 χιλιάδων ευρώ.

¨Όποτε ακουμπώ τις σκοτεινές δουλειές, ακολούθως μας έρχεται χτύπημα με βαριοπούλα. Δεν ξέρουν ότι αυτά τα χτυπήματα μας κρατούνε ξύπνιους και ζωντανούς.

Σε 5 χρόνια οι αγωγές που έχουν υποβληθεί στην εφημερίδα μας ξεπερνούν το 1,5 εκ. ευρώ. Τέτοια χώρα είναι η Δυτική Θράκη…Μια περιοχή όπου κυριαρχεί το παρακράτος με ένα χουντικό σύστημα με χρήση μεθόδων μαφίας, μια περιοχή όπου το κράτος το διοικεί ένα άλλο κράτος…Και σε μια τέτοια περιοχή φυσικά και στην περίοδο των εκλογών το παρακράτος δεν θα μείνει άπραγο. Φυσικά –όπως λέει και φίλος μου- στήνει τις ίντριγκες του και κάνει ότι μπορεί για να μείνουμε χωρίς εκπρόσωπο. Εμείς φερόμενοι προσεκτικά, πρέπει να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα και σύμφωνα με αυτά να ψηφίσουμε.

……………….

Μακάρι η μειονότητα να είχε 4 ισχυρούς υποψήφιους, ώστε να εστιάσουμε σε αυτούς και να εκλεγόταν όλοι…Μακάρι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομοτηνή να είχε πιάσει τον ίδιο αέρα με τον Ζεϊμπέκ στην Ξάνθη, διότι με λίγη στήριξη θα μπορούσε να εκλεγεί. Διότι δεν υπάρχει θέμα πλαφόν.

……………..

Πρέπει να στηριχθούν στην Ροδόπη ο Αχμέτ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ και στην Ξάνθη ο Χουσείν Ζεϊμπέκ. Και αυτή η στήριξη πρέπει να είναι πολύ ισχυρή. Εάν είναι δυνατόν ο Αχμέτ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ πρέπει να στηριχθεί με 20 χιλιάδες ψήφους. Διότι στην Ροδόπη το παρακράτος θα στηρίξει τον ΠΕΤΑΛΩΤΗ. Εάν προσεχθεί πέραν του ΠΕΤΑΛΩΤΗ, δεν υπάρχουν ισχυροί Έλληνες υποψήφιοι που θα μπορέσουν να πάρουν ψήφους. Διότι εκείνοι αποκλείστηκαν εσκεμμένα από το σύστημα. Υπάρχουν μόνο για να συμπληρώνουν την λίστα και για νεροκουβαλητές.

………………….

Το σύνθημα σε αυτές τις εκλογές είναι σαφές : Δεν ψηφίζουμε κόμματα αλλά υποψηφίους , στην Ροδόπη τον ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ, και στην Ξάνθη τον ΖΕΙΜΠΕΚ.

 Ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού CinarFM 27-4-2012