ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτο κύμα για την 28η Φεβρουαρίου

Άρχισε τρίτη αστυνομική επιχείρηση στα πλαίσια της έρευνας για την 28η Φεβρουαρίου. Η επιχείρηση που έγινε ταυτόχρονα σε 4 νομούς αφορούσε συνταξιούχους και εν ενεργεία στρατιωτικούς. Αναφέρεται πως συνελήφθησαν 13 στρατιωτικοί, εκ των οποίων οι 6 εν ενεργεία. Μεταξύ αυτών και ο νυν συνταξιούχος στρατηγός Φεβζί Τουρκερί -τότε Διοικητής της Στρατοχωροφυλακής.

Στα πλαίσια της έρευνας για την 28η Φεβρουαρίου που διεξάγει η εισαγγελία ειδικής δικαιοδοσίας Άγκυρας γίνονται έρευνες σε σπίτια στρατιωτικών σε Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Άγκυρα και Καρς, ενώ υπάρχουν αποφάσεις για σύλληψη 13 στρατιωτικών, εκ των οποίων 6 εν ενεργεία.

Μεταξύ αυτών που συλλαμβάνονται είναι και ο νυν συνταξιούχος στρατηγός Φεβζί Τουρκερί -τότε Διοικητής της Στρατοχωροφυλακής και ο τότε επικεφαλής της Δυτικής Ομάδας Εργασίας συνταξιούχος αντιστράτηγος Γιλντιρίμ Τουρκερί. Ο Τουρκερί συνελήφθη μετά την έρευνα στο σπίτι του. Ο Τουρκερί είναι γνωστός ως ο υποστράτηγος που την εποχή της 28ης Φεβρουαρίου, έκανε τις ενημερώσεις προς τον τύπο.

Στα πλαίσια της υπόθεσης γίνεται και έρευνα στο σπίτι του συνταγματάρχη Γιαχγιά Κεμάλ Γιακισκάν στην ομάδα κατοικιών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

ΣΜΥΡΝΗ

Στα πλαίσια της έρευνας άρχισε έρευνα στα σπίτια τριών συνταγματαρχών – οι 2 εν ενεργεία- .

……………..

 Εφ. Χουριέτ 25-4-2012

Σχόλιο : Εικόνες από το σπίτι του στρατηγού όπου έγινε έρευνα στην Άγκυρα

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/31356/0/1/emekli-orgeneral-turkeri-nin-evde-arama.aspx

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone