ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

Γιόρτασε την 23η Απριλίου και βγήκε να μαζέψει χαρτιά

Ο 12χρονος Σουλεϊμάν Τούρκογλου μαθητής της 6ης δημοτικού σε σχολείο της Αττάλειας, μετά τους εορτασμούς στο σχολείο, πήρε το καροτσάκι του και βγήκε για να μαζέψει χαρτιά.

ΑΤΤΑΛΕΙΑ – Ο Σουλεϊμάν Τούρκογλου το πρωί αφού μετείχε στον εορτασμό της 23ης Απριλίου στο σχολείο, μετά πήγε στο σπίτι του. Ο Σουλεϊμάν όμως όπως κάθε παιδί που θα ήθελε να χορτάσει την γιορτή και να παίξει με τους φίλους του στο λουναπάρκ, δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο του. Ο Σουλεϊμάν παιδί μιας οικογένειας με 4 παιδιά και προβλήματα ανέχειας, βγήκε με το καροτσάκι που έχει ετοιμάσει για αυτόν και για τον αδερφό του ο πατέρας τους για να μαζεύουν διάφορα από τα σκουπίδια

 

¨ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ¨

Ο Σουλεϊμάν Τούρκογλου αναφέρει πως του αρκεί ότι σήμερα παίζουν τα δύο μικρότερα αδέρφια του, λέγοντας πως ¨Τα αδέρφια μου παίζουν, αυτό μου αρκεί¨. Ο Σουλεϊμάν λέει πως με τα χαρτόνια που περισυλλέγει βοηθά στο εισόδημα της οικογένειας του :

¨Εγώ μετείχα στην επίδειξη στο σχολείο για την 23η Απριλίου. Μετά ήρθα στο σπίτι, έφαγα και βγήκα έξω για δουλειά. Είμαστε 4 αδέρφια. Έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό. Εγώ, ο μεγάλος μου αδερφός μου και ο πατέρας μου δουλεύουμε. Σε μια έξοδο μου μαζεύω περίπου 20 κιλά. Σήμερα θα αφήσω τα χαρτόνια που μάζεψα και θα ξαναβγώ για δουλειά. Μου αρέσει ότι τα αδέρφια μου δεν δουλεύουν σαν εμένα αλλά παίζουν.

 Εφ. Ραντικάλ 23-4-2012