ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2013

Αναβλήθηκαν για τον Μάρτη του 2013 οι δίκες της Μιλλέτ και της Γκιουντέμ

Αναβλήθηκαν στο Εφετείο Θράκης λόγω της απεργίας των δικηγόρων οι δίκες των εφημερίδων Μιλλέτ και Γκιουντέμ με την Χαρά Νικοπούλου. Ως νέα ημερομηνία εκδίκασης καθορίστηκε η 22-3-2013

Μετά την απόφαση που πήραν οι δικηγόρων στην αρχή της εβδομάδας για απεργία, ανεστάλη και ο ερχομός εκπροσώπων από SEEMO (Οργάνωση ΜΜΕ ΝΑ Ευρώπης), FUEN (Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Μειονοτήτων), Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης, Ένωση Δημοσιογράφων Τουρκίας, και από τα κεντρικά γραφεία του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης.

Όπως είναι γνωστό μετά από τις αγωγές που είχε υποβάλει η δασκάλα του Μεγάλου Δερείου Χαρά Νικοπούλου, είχε επιβληθεί στις εφημερίδες Γκιουντέμ και Μιλλέτ 150 και 120 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση.

……………..

Εφ. Μιλλέτ 1-3-2012

Σχόλιο : Να κάτι σκίτσα σαν κι αυτά βλέπω και συγκινούμαι…Αυτό βέβαια που δεν λέει ο αρθρογράφος είναι ότι ακόμα και στις περιπτώσεις των Καραχότζα και Κόκκα όπου επίσης καταδικάστηκαν, δεν πλήρωσαν εντέλει τίποτε. Δηλαδή και 1 εκ ευρώ να τους επιβληθεί πρόστιμο, το ίδιο θα είναι…Επίσης δεν αναφέρουν ότι αρνήθηκαν να ζητήσουν μια συγγνώμη για τα ψέματα που είχαν γράψει για την Χαρά Νικοπούλου….