ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΝΤΖΕΛΙ

Μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στο Τούντζελι

 Μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση άρχισε ενάντια σε ομάδες του ΠΚΚ οι οποίες μετά το λιώσιμο των χιονιών βγήκαν από τα καταφύγια τους και ετοιμάζονται για δράσεις.

 Από νωρίς σήμερα το πρωί πολλά στρατιωτικά οχήματα ξεκίνησαν από την 4η Ταξιαρχία ειδικών Δυνάμεων στο Τούντζελι και μετέφεραν σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από το κέντρο, πολλούς ειδικά εκπαιδευμένους στρατιώτες στις περιοχές Τσιτσεκλί, κοιλάδα Ραμπάτ και στον χείμαρρο Ντινάρ.

Ιδιαίτερα στις απόκρημνες περιοχές του χειμάρρου Ντινάρ, στην κοιλάδα Ραμπάτ και στις περιοχές Ντεμιρκαπί και Εσενγιούρτ όπου εστιάζονται οι επιχειρήσεις, μετέχουν και πολλά θωρακισμένα και ανθεκτικά στις νάρκες στρατιωτικά οχήματα τύπου ¨Σκαντζόχοιρος¨.

Την ώρα που ελικόπτερα τύπου Σικόρσκι απογειωμένα από την 4η Ταξιαρχία ειδικών Δυνάμεων στο Τούντζελι, κατέβαζαν στις περιοχές μονάδες ειδικών δυνάμεων, 2 ελικόπτερα τύπου Κόμπρα υπερίπταντο συνεχώς πάνω από την περιοχή. Επίσης μετά από συντεταγμένες που έδωσαν τα ελικόπτερα τύπου Κόμπρα, κάποιοι στόχοι δέχτηκαν βαριά πυρά πυροβολικού. Οι μονάδες που μεταφέρθηκαν σε αυτές τις περιοχές από το πρωί, δέχτηκαν ενισχύσεις με θωρακισμένα οχήματα από άλλες μονάδες κατά το μεσημέρι.

………………

 Εφ Ραντικάλ 25-3-2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone