Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ…

Δύσκολο να το σκεφτείς….

Οι θάνατοι στη Συρία είναι στις επικεφαλίδες των τουρκικών καναλιών. Αυτά είναι οι απαραίτητες προκλήσεις για πόλεμο. Με το ζόρι να αλλάξουν την παρούσα διακυβέρνηση. Αυτό είναι η θέληση του ΟΗΕ. Για την ακρίβεια όλων πλην Ρωσίας και Κίνας.. Και αβέρτα ¨επαινούνε¨ την Τουρκία. Το καθεστώς στην Συρία είναι αλεβίτικο, ενώ στην Τουρκία σουνιτικό. Αυτό το χρησιμοποιούνε οι ιμπεριαλιστές. Οι αντικαθεστωτικοί εκπαιδεύτηκαν στην Τουρκία. Λέγεται πως στηρίζονται από το τουρκικό κράτος. Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι που θα έκανε η Τουρκία αν δεν είχε πίσω της τις ΗΠΑ. Αυτό φαίνεται και από το πιο απλό παράδειγμα της Κύπρου.

Όπως είναι βέβαιο ότι Ρωσία και Κίνα δεν θα σταματήσουν να στηρίζουν, άλλο τόσο δεν θα πρέπει να αναμένεται πως η Αμερική θα σταματήσει την προσπάθεια να καταρρίψει το καθεστώς εκεί ώστε να ελέγχει την κατάσταση. Αυτή η κατάσταση δείχνει πως ο αριθμός των νεκρών κατά τα επόμενα χρόνια θα αυξηθεί πολύ.

Η δουλειά στην Τουρκία

Η θέση της Τουρκίας στο Ιράκ. Οι σχέσεις της με τους Κούρδους. Οι υπολογισμοί της για μέτωπο ενάντια σε Ιράν και Συρία. Το γεγονός ότι για σχεδόν μισό αιώνα βρίσκεται ως κατοχική δύναμη στην Κύπρο. Οι συχνές δηλώσεις πως από αυτά που πήρε στον πόλεμο δεν πρόκειται να δώσει τίποτε. Και ακόμη περισσότερο το γεγονός πως σε κάθε ευκαιρία απειλεί αυτούς που βρίσκονται στον νότο του διαιρεμένου νησιού. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ. Το γεγονός πως τα εδάφη που κατέχει είναι μιας χώρας-μέλους της Ε.Ε. Το γεγονός πως η Τουρκία χάριν των αμερικανικών συμφερόντων έχει καβγάδες με όλους τους γείτονες της. Όλα αυτά δείχνουν πως ¨Τουρκία ίσον πόλεμος¨……

…………………..

Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Αφρίκα 3-3-2012

Αρθρογράφος Αλή Οσμάν

Σχόλιο : Η φωτογραφία δεν είναι από το δημοσίευμα αλλά είναι ένα τυπικό δημοσίευμα των ημερών στην Τουρκία. Δείτε επίσης και αυτό το σκίτσο που βρήκαμε

Ερντογάν: Βλέπετε τι γίνεται στην Συρία. Και τι δεν κάνει ο δικτάτορας Άσαντ στον καημένο τον λαό που ζητά τα δικαιώματα του.

Δημοσιογράφος : Μα κύριε μου αυτή τη στιγμή είμαστε στην Τουρκία. Αυτός είναι ο τουρκικός λαός.

Ερντογάν : Εεεεεε

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone