ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ ΠΕΡΙ ¨ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ¨ !

Λέγεται πως ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έκανε απόρρητη συμφωνία ¨γενοκτονίας¨ με το Ισραήλ

Ο υπεύθυνος Εξωτερικών Σχέσεων της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος στις 5 Μαρτίου μετείχε σε εκδήλωση που οργάνωσε στο ξενοδοχείο Divani Caravel το κόμμα της Ν.Δ. με τίτλο Έλληνες-Αρμένιοι-Ασσύριοι ¨Τρεις Γενοκτονίες-Ιστορική μνήμη- Στρατηγική Αναγνώρισης.

Αναφέρθηκε πως μιλώντας εκεί ο Παναγιωτόπουλος είπε πως κατά την επίσκεψη που έκανε στο Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα ο Σαμαράς απέσπασε από τον πρόεδρο της Κνεσέτ (Ισραηλινή βουλή) δέσμευση σχετικά με την ¨Ποντιακή Γενοκτονία¨.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος για πρώτη φορά ανέφερε αυτό το θέμα και είπε ότι ακόμη και ο Σαμαράς μετά το ταξίδι του στο Ισραήλ δεν θέλησε να πει κάτι για αυτό το θέμα.

Στην εκδήλωση όπου μετείχε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, μετείχαν επίσης ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Σούρλας και ο υπεύθυνος της ΝΔ για τους Έλληνες του εξωτερικού Σκανδαλάκης.

……………………

Στην εκδήλωση ως ομιλητές μετείχαν ο καθηγητής της Ιστορίας του Νέου Ελληνισμού Κωνσταντίνος Φωτιάδης, ο ιστορικός Μιχαήλ Βαρλάς, ο Στρατηγικός Σύμβουλος Νίκος Λυγερός, ενώ τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά τον εκπροσώπησε ο βουλευτής της Α Αθηνών Πάνος Παναγιωτόπουλος.

 Εφ. Μπιρλίκ 28-3-2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone