ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Redhack : Δεν είμαστε στην φυλακή αλλά στο χάκινγκ

Η γνωστή ομάδα των χάκερς ως ¨Κόκκινοι Χάκερς¨, χάκεψε χτες το βράδυ την ιστοσελίδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης, θέλοντας έτσι να διαμαρτυρηθεί για την επέμβαση της αστυνομίας στους υπαλλήλους-διαδηλωτές στην Άγκυρα και για την καταπίεση σε βάρος του τύπου.

Έγινε γνωστό πως 7 άτομα που λέγεται πως είναι μέλη της ομάδας Redhack που είχε χακέψει παλιότερα την ιστοσελίδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άγκυρας, συνελήφθησαν και θα δικαστούνε από δικαστήρια ειδικής δικαιοδοσίας.

Μετά από αυτό οι Redhack έκαναν μια ανακοίνωση λέγοντας πως είναι έξω, και ότι οι συλληφθέντες δεν έχουν σχέση μαζί τους. Τελευταία η ομάδα αυτή θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για την επέμβαση της αστυνομίας στα μέλη της ΚESK στην Άγκυρα και για την καταπίεση σε βάρος του τύπου, προχτές κατέλαβε και παρεμπόδισε την πρόσβαση στο 95% των ιστοσελίδων της αστυνομίας. ΟΙ συγκεκριμένες ιστοσελίδες επανήλθαν σε λειτουργία χτες το πρωί. Οι Redhack από τον λογαριασμό τους στο Twitter έγραψαν τα εξής : ¨Αυτή τη στιγμή κλείσαμε το 95% των ιστοσελίδων της αστυνομίας. Αναλογιστείτε αν αυτό μπορεί να γίνει μέσα από την φυλακή¨.

 Εφ. Ταράφ 30-3-2012