ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΟΜΗΡΟΣ-ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Πάγωσε ο μισθός του απαχθέντος αστυνομικού

Η οικογένεια που επί έξι μήνες περιμένει την επιστροφή του απαχθέντος από το ΠΚΚ γιού τους, έπαθε σοκ με την είδηση για τον μισθό του.

Αποκαλύφθηκε ότι ο μισθός του αστυνομικού ο οποίος βρίσκεται όμηρος επί 6 μήνες στα χέρια του ΠΚΚ, έχει μπλοκαριστεί από το κράτος. Το γεγονός αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας του ο Χινταγιέτ Οζγκέν επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Βαν και είπε πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση από τα χρέη του γιού του και ζήτησε να γίνουν οι πληρωμές από τον μισθό του.

Η οικογένεια του αστυνομικού Ναντίρ Οζγκέν που απήχθη από το ΠΚΚ στις 10-9-2011 ζητώντας να σωθεί ο γιός τους, έπαθε σοκ όταν είδαν πως έχει μπλοκαριστεί και ο μισθός του. Ο πατέρας του που είναι αγρότης επικοινώνησε με τους ανωτέρους του στην Αστυνομική Διέυθυνση Βαν και τους είπε πως είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Ο γιός του είχε χρέη και αυτός σαν αγρότης δεν είναι σε θέση να τα πληρώσει.Για αυτό το λόγο ζήτησε τουλάχιστον κάποιες πληρωμές να γίνουν από τον μισθό, αλλά η απάντηση που πήρε τον σόκαρε : ¨Ο μισθός του γιού σας έχει παγώσει από το κράτος¨.

………………..

Εφ. Ραντικάλ 12-3-2011