Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΕΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΥΡΑΣ

Επίσκεψη του πρέσβη της T.C. στην Αθήνα Κερίμ Ουράς

Ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Κερίμ Ουράς κατά την δεύτερη μέρα της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε 8-10 Μαρτίου στην Δυτική Θράκη, είχε συνομιλίες στον νομό Ξάνθης. Τον κύριο πρέσβη μας στην επίσκεψη του τον συνόδεψαν ο ακόλουθος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα Ιλχάν Σενέρ, ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς και η υποπρόξενος του προξενείου της Κομοτηνής Μπερίν Οκούρ.

Ο πρέσβης μας κύριος Κερίμ Ουράς μετά τις πρωινές επισκέψεις στους αυτοδιοικητικούς της Ξάνθης, τέλεσε το ναμάζι του στο τζαμί Σουνέ και μετά επισκέφτηκε την μουφτεία Ξάνθης, όπου ενημερώθηκε από τον μουφτή μας κύριο Αχμέτ Μέτε σχετικά με τις εργασίες που γίνονται. Μετά την ανταλλαγή δώρων πέρασαν στο γεύμα που παρέθεσε ο μουφτής μας προς τιμήν του πρέσβη μας.

Μετά το γεύμα και αφού τράβηξαν αναμνηστικές φωτογραφίες στην πλατεία της πόλης, πήγαν στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Αργότερα ο κύριος πρέσβης μας και η εκλεκτή συνοδεία του πήγαν στα χωριά Κένταυρος και Εχίνος όπου αγκαλιάστηκαν με τους Τουρκομουσουλμάνους. Η επίσκεψη του πρέσβη μας στην Ξάνθη ολοκληρώθηκε με το δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο δήμαρχος Μύκης κύριος Μουσταφά Τσουκάλ.

Ιστοσελίδα της ψευδομουφτείας Ξάνθης 14-3-2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone