ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ !

7 χρόνια στον πατέρα που πούλησε την κόρη του και 24 σε αυτόν που την πήρε.

Βροχή οι ποινές για τον Οσμάν Υ, ο οποίος 6 χρόνια πριν πούλησε με συμφωνητικό την 13χρονη κόρη του έναντι 5 χιλιάδων λιρών, καθώς και για τον 54 Γιουσούφ Α. που την είχε αγοράσει.

Με βάση αυτά που λέει η 19χρονη σήμερα Ε.Υ., στα 13 της ο πατέρας της ο Οσμάν Υ, την πούλησε για 5.000 λίρες στον ιδιοκτήτη καταστήματος οικοδομικών υλικών Γιουσούφ Υ. όπου δούλευε ο γιός του.

Ο ήδη κρατούμενος Γιουσούφ Α, τιμωρήθηκε με ποινή 24 ετών φυλάκισης και Οσμάν Υ. με 7 χρόνια 9 μήνες και 22 μέρες. Ο Οσμάν Υ συνελήφθη επιτόπου και στάλθηκε στις φυλακές.

Σήμερα έγινε και το δικαστήριο του Γιουσούφ Α. οποίος 6 χρόνια πριν στην Αττάλεια, αφού έδωσε 5.000 λίρες έβαλε τον Οσμάν Υ.-πατέρα της Ε.Υ να υπογράψει συμφωνητικό πώλησης και μετά βίασε το κορίτσι.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 24 χρόνια φυλακή για ¨παράνομη κατακράτηση με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση¨ και ¨κατά συρροήν σεξουαλικές επιθέσεις¨.

Το δικαστήριο τιμώρησε τον πατέρα του κοριτσιού που το πούλησε με συμφωνητικό έναντι 5.000 λιρών σε 7 χρόνια 9 μήνες και 22 μέρες φυλακή για ¨περιορισμό της ελευθερίας με σεξουαλικό σκοπό και συνέργεια σε σεξουαλική επίθεση¨.

…………..

Το περιστατικό

Με βάση αυτά που λέει η 19χρονη σήμερα Ε.Υ., στα 13 της ο πατέρας της ο Οσμάν Υ, την πούλησε για 5.000 λίρες στον ιδιοκτήτη καταστήματος οικοδομικών υλικών Γιουσούφ Υ. όπου δούλευε ο γιός του. Και μάλιστα η πώληση έγινε και με συμφωνητικό με υπογραφές. Στο συμωνητικό μάλιστα είχαν κολλήσει και φωτογραφία διαβατηρίου της Ε.Υ. ενώ στο κείμενο αναφερόταν πως ¨Πούλησα την κόρη μου για 5.000 λίρες. Από τις 12-2-2006 παραδίδω την κόρη μου στον Γιουσούφ Υ. Τα χρήματα τα πήρα μετρητοίς. Από την παραπάνω ημερομηνία και μετά περνά στον έλεγχο του Γιουσούφ Υ. Συγκατατίθεμαι ως πατέρας. Υπογράφηκε¨.

Εφ. Ραντικάλ 26-3-2012

Σχόλιο : Σε ευρώ την πούλησε για 2.170. Αγελάδα να ήταν στα 13 της χρόνια πιο πολλά θα έπιανε !