ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΑΝΩΝ

O Ιμπραήμ Σερίφ ζήτησε να ανοιχτούν δίγλωσσα νηπιαγωγεία

Στις 16 Μαρτίου ο βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφτηκε τον δήμαρχο Αριανών Ιμπραήμ Σερίφ στο γραφείο του. Στην επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ριτβάν Μουσταφά, οι αντιδήμαρχοι Αϊντίν Μπάσογλου, Μουζαφέρ Μολλά, Εκρέμ Αλή Χαλίλ και ο Μεχμέτ Εμίνογλου-σύμβουλος του συνδυασμού ¨Κοινωνικό Κίνημα¨.

 Κατά την συνάντηση που κράτησε 1,5 ώρα ο δήμαρχος Ιμπραίμ Σερίφ ανέφερε ότι καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης της χώρας τα χρήματα που κατευθύνονται στον δήμο είναι ανεπαρκή, αδυνατεί να πραγματοποιήσει πολλά από τα σχέδια που σκεφτεί. Ο δήμαρχος υπογράμμισε τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής και παρείχε λεπτομερείς πληροφορίες στον βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στα θέματα της εκπαίδευσης και στις ανάγκες των σχολείων. Ο δήμαρχος τόνισε πως τα χρήματα που στέλνει το υπουργείο Παιδείας για τις ανάγκες των σχολείων είναι πολύ λίγα, και ότι πολλές από τις ανάγκες των σχολείων και ακόμη και η θέρμανση σε πολλά από αυτά δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Επίσης ο δήμαρχος ζήτησε να ανοίξουν στην περιοχή δίγλωσσα νηπιαγωγεία.

Στην συνάντηση πήρε επίσης τον λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Μεχμέτ Εμίνογλου ο οποίος αναφέρθηκε στις εργασίες που γίνονται και πρέπει να γίνουν στην κοινότητα Οργάνης.

Ο βουλευτής Στυλιανίδης σημείωσε τα προβλήματα που βιώνουν οι άνθρωποι του δήμου και της περιοχής. Ο βουλευτής ανέφερε πως είναι πάντα έτοιμος να συνεργαστεί με τον δήμο για την επίλυση των προβλημάτων, και ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τις λεπτομερείς πληροφορίες που του παρείχε

Ο δήμαρχος Ιμπραήμ Σερίφ ευχαρίστησε επίσης τον βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη για την επίσκεψη και του δώρισε μια πλακέτα.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 16-3-2012