ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

ΕΡΧΑΝ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ : Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

¨Ο πιο μεγάλος μου στόχος είναι οι άνθρωποι της μειονότητας να επωφεληθούν από την οικονομική συνεργασία Τουρκίας και Ελλάδας¨.

 Ο δημοσιογράφος Ερχάν Ιμάμογλου υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ., προέβη σε σημαντικές δηλώσεις στην εφημερίδα Μπιρλίκ σχετικά με την υποψηφιότητα του. Ο Ερχάν Ιμάμογλου δήλωσε πως τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς μπορεί να επισκεφτεί κάποια χωριά.

 Μας λέτε μερικά λόγια για το παρελθόν σας ;

 Ερχάν Ιμάμογλου : Γεννήθηκα στα Δειλινά το 1966. Αφού τελείωσα το δημοτικό συνέχισα τις σπουδές μου σε γυμνάσιο και λύκειο στην Κεσσάνη. Μετά πήγα για τρία χρόνια στο Τμήμα Διοίκησης του Πολυτεχνείου Μέσης Ανατολής Άγκυρας και ακολούθως εκπαιδεύτηκα για τρία χρόνια στην σχολή δημοσιογραφίας S.O.A.S. του πανεπιστημίου του Λονδίνου. Επαγγελματικά άρχισα ως ανταποκριτής του πρακτορείου Ανατολή στο Λονδίνο. Παράλληλα δούλεψα σε ιρλανδική εφημερίδα. Ήμουν ανάμεσα σε αυτούς που ιδρύσαμε τον πρώτο Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης στο Λονδίνο. Κατά το διάστημα των 6,5 ετών που ήμουν στο Λονδίνο μαζί με τους φίλους από την Ομοσπονδία στην Γερμανία εκπροσωπήσαμε την μειονότητα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Εγώ είχα κάνει την παρουσίαση στην σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κοπεγχάγη, κατά την εποχή που ο Σαδίκ Αχμέτ και ο Ιμπραήμ Σερίφ ήταν στη φυλακή. Διότι σε αυτή τη σύνοδο ήταν καλεσμένος ο Αχμέτ Σαδίκ και δεν μπορούσε να μετάσχει καθώς ήταν στη φυλακή.

Πως σχολιάζετε την συσχέτιση του κόμματος σας με τα γεγονότα της 29ης Ιανουαρίου ;

¨Το ποιοι πήραν μέρος στα γεγονότα της 29ης Ιανουαρίου το ξέρουν ακόμη και οι χωρικοί στο πιο απομακρυσμένο χωριό¨

Ερχάν Ιμάμογλου :

…………………..

Τώρα είναι ανάγκη να αποκαλυφθεί μια αλήθεια. Το ποιοι πήραν μέρος στα γεγονότα της 29ης Ιανουαρίου το ξέρουν ακόμη και οι χωρικοί στο πιο απομακρυσμένο χωριό. Όλοι ξέρουν σε ποιο κόμμα ήταν μέλη αυτά τα άτομα. Όσον αφορά τα γεγονότα της 29ης Ιανουαρίου, όχι ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε καν ένα μέλος της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. δεν έλαβε μέρος. Από την άλλη τμήμα των πολιτικών της μειονότητας ξέρει πολύ καλά ποιοι συγκεντρώθηκαν στο πάρκο της Κομοτηνής και μάλιστα σήμερα είναι μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, και ξέρουν και σε ποιο κόμμα ανήκουν. ¨όταν έρθει ο Αντώνης Σαμαράς και επισκεφτεί εδώ τα χωριά πολλά άτομα θα απογοητευτούν. Διότι ο Αντώνης Σαμαράς με τις πολιτικές του απόψεις είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Βλέποντας σήμερα την Τουρκία βλέπουμε τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να έχει εκλεγεί πρωθυπουργός και δεν πρέπει να ξεχνιέται πως είναι ένας που βγήκε από τις φυλακές. Αυτή τη στιγμή είναι ένας πολύ πετυχημένος πολιτικός.

…………………….

 Εφ. Μπιρλίκ 25-3-2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone