ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

To ζεύγος Χασάν και Φουσούν Σουκά συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό

Το ζεύγος Χασάν Αχμέτ (ποιητής-γιατρός) και η σύζυγος του ζωγράφος Φουσούν Σουκά από την Δυτική Θράκη, συναντήθηκαν στην βουλή με τον πρωθυπουργό της T.C. κύριο Ταγίπ Ερντογάν και με τον βουλευτή Αδριανούπολης κύριο Μεχμέτ Μουεζίνογλου.

Το ζεύγος Χασάν Αχμέτ και Φουσούν Σουκά μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Ελληνοτουρκικής Φιλίας μετείχαν σε σε έκθεση που οργανώθηκε στην αίθουσα καλών Τεχνών του πανεπιστημίου (ΤΟΒΒ) της Άγκυρας. Με αυτή την αφορμή είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Ερντογάν.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση που γίνεται με τον συντονισμό του Συλλόγου Ελληνοτουρκικής Φιλίας, ονομάζεται ¨Τέχνη-όχημα πολιτιστικής συνεργασίας στους γείτονες¨ και είναι στα πλαίσια του ¨Διαπολιτισμικός διάλογος Ε.Ε.-Τουρκίας-πρόγραμμα χορηγιών Πολιτισμού , Τέχνης και Μουσείων¨. Στην εκδήλωση αυτή που οργανώθηκε στην Άγκυρα μετείχαν από την Ελλάδα η κυρία Φουσούν Σουκά και η κυρία Σοφία Εκμεκτσή. Η κυρία Εσρά Αίγκούν –πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνοτουρκικής Φιλίας που φιλοξενούσε την εκδήλωση, έδωσε το καλό νέο πως η έκθεση αργότερα κατά τον Απρίλιο θα παρουσιαστεί σε Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Εφ. Μπιρλίκ 8-3-2012

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone