ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΣΤΑ ΔΕΙΛΙΝΑ

Επίσκεψη του κόμματος μας στο χωριό Δειλινά

Ο πρόεδρος του κόμματος έγινε δεκτός με μεγάλο ενδιαφέρον και με λουλούδια από τους νέους του χωριού, ενώ εκείνος χάρισε ένα ρολόι τοίχου του κόμματος στην αίθουσα νεολαίας. Αργότερα ο πρόεδρος το κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς απευθύνθηκε στον κόσμο του χωριού. Καταρχήν ο πρόεδρος παρουσίασε τον εαυτό του και το κόμμα του και μετά περιέγραψε την περίοδο ανασύστασης του κόμματος DEB. Ανέφερε πως σε αυτό το διάστημα υπήρξε ανέλπιστη ανάπτυξη του κόμματος, πως σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεπέρασαν τους στόχους και ότι η απίστευτη στήριξη του κόσμου αποτέλεσε μια ένεση ηθικού, τους ενθάρρυνε και εξύψωσε την αγωνιστικότητα τους. Περιέγραψε πως με τις περιοδείες που άρχισαν σε χωριά , έδωσαν τέλος στην απελπισία του κόσμου, πρασινίζοντας πάλι τις ελπίδες του λαού μας που για χρόνια τον κορόιδευαν με ψεύτικες υποσχέσεις τα μεγάλα κόμματα.

 Τόνισε την σημασία που έχει η ενότητα και ο ομοψυχία κατά τον αγώνα για την διεκδίκηση δικαιωμάτων, και είπε ότι έτσι μπόρεσαν και πήραν μερικά πολιτικά δικαιώματα. Περιέγραψε πως με την ενότητα και ομοψυχία θα κερδηθούνε και τα μειονοτικά δικαιώματα.

…………………

Δήλωσε πως ο ίδιος και οι σύντροφοι του διάλεξαν αυτόν τον δύσκολο δρόμο για να διεκδικήσουν τα δικαιώματα των ανθρώπων απέναντι σε μιαν χώρα –στην οποία πάντα έμειναν πιστοί- η οποία δεν αναγνωρίζει την ταυτότητα μας, εμποδίζει να πάρουμε την εκπαίδευση που θέλουμε και μας έχει αφαιρέσει τα μειονοτικά μας δικαιώματα. Πρόσθεσε πως τις δυσκολίες σε αυτό το δρόμο θα τις ξεπεράσουν με την στήριξη εκ μέρους των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, και ότι αν χρειαστεί να πληρωθεί κάποιο τίμημα, δεν θα διστάσουν να το πληρώσουν μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου.

………………..

 Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 12-3-2012

Σχόλιο : Μα τι ανοησίες λέει στον κόσμο….Δείτε την τελευταία πρόταση και κρίνετε τι άλλο θα λέει και δεν το γράφουν….