ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ

Κάλεσμα από τον πρόξενο Τουγρούλ Μπιλτεκίν προς τους Έλληνες επιχειρηματίες

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και το Thessaloniki Business College ICBS, πραγματοποίησαν εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του ICBS με τίτλο ¨ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ¨.

Στην εκδήλωση στην οποία ήταν καλεσμένοι και ο Γ.Γ. της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών και Βιομηχάνων Τουρκίας (TUSKON) Γκιοκχάν Μουτζαλί και το μέλος του Δ.Σ της TUSKON Αμπντουλκαντίρ Καχραμάν, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε από τους φοιτητές του Thessaloniki Business College ICBS και από επιχειρηματικούς κύκλους Δυτικοθρακιωτών και έτσι το συνεδριακό κέντρο γέμισε.

Ο πρόξενος της T.C. στην Θεσσαλονίκη Tουγρούλ Μπιλτεκίν στην ομιλία του, υπογράμμισε τις οικονομικές εξελίξεις της επικαιρότητας στην Τουρκία, κάλεσε τους φοιτητές του ICBS Thessaloniki Business College και τους Έλληνες επιχειρηματίες να είναι ανοιχτόμυαλοι όσον αφορά την Τουρκία, να μάθουν για τις δυνατότητες που προσφέρει η χώρα, ώστε να υπάρξουν αμοιβαίες επενδύσεις και συνεργασίες.

Το μέλος του Δ.Σ της TUSKON Αμπντουλκαντίρ Καχραμάν έκανε μια παρουσίαση με τίτλο “Business Community NGO’s and TUSKON”, και παρείχε πληροφορίες για την δομή και τις δραστηριότητες της TUSKON. Από μια ομιλία σχετικά με το θέμα των εξωστρεφών, επικερδών, ανταγωνιστικών και με διάρκεια εξαγωγών έκαναν και ο πρόεδρος του ICBS Thessaloniki Business College Ρήγας Τσελέπογλου, ο Διευθυντής Σπουδών του ICBS Thessaloniki Business College Χρήστος Μαλαβάκης, ο Γεδεών Βούλης-Γ.Γ. του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και δραστηριοποιούμενός από το 1998 στην Τουρκία με τα προϊόντα πλύσης αυτοκινήτου ¨Βούλης¨ και ο αντιπρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος Δημήτριος Συμεωνίδης.

………………….

Εφ. Μπιρλίκ 30-3-2012