ΤΡΕΛΛΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ….ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !

Απάτη με υπόσχεση για παράδεισο

Συνελήφθησαν 6 άτομα , εκ των οποίων οι 3 γυναίκες, οι οποίοι σε Αττάλεια, Χατάι, Κιρίκκαλε, Τσάνκιρι και Άγκυρα εξαπάτησαν κόσμο υποσχόμενοι πως θα τους έδιναν μέρος στον παράδεισο.

Με βάση τις πληροφορίες από τον ανταποκριτή του ΑΑ, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Απάτης της Αττάλειας, μετά από φυσική και τεχνική παρακολούθηση 2 μηνών, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση, ισχυριζόμενοι πως υπήρξε απάτη με χρήση της θρησκευτικής πίστης. Με ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις που έγιναν σε Αττάλεια, Χατάι, Κιρίκκαλε, Τσάνκιρι και Άγκυρα συνελήφθη ο φερόμενος ως αρχηγός Φ.Κ. και η σύζυγος του Ν.Κ, ο γιατρός Α.Τ., και οι Α.Γ., Γ.Τ. και Φ. Γ.

Ο Φ.Κ. φέρεται πως λέγοντας στους πολίτες ότι στην προηγούμενη του ζωή ήταν ο Βεϊσέλ Καρανί τους εξαπατούσε λέγοντας τους πως ¨Θα σας παραχωρήσουμε μέρος στον παράδεισο¨.

Οι κατηγορούμενοι μέσα σε δύο χρόνια εξαπάτησαν πολλά άτομα , αποκομίζοντας 5-6 εκ. λίρες.

Έγινε γνωστό πως κατά την εξαπάτηση χρησιμοποιούσαν την μέθοδο της ύπνωσης, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που εξαπατήθηκαν υπήρχαν δικαστές, δάσκαλοι και δικηγόροι.

……………

Εφ. Χουριέτ 5-3-2012

Σχόλιο : Σε όσους κοροϊδεύουν τους εξαπατηθέντες, να θυμίσουμε πως αρκετοί είναι οι Έλληνες Ορθόδοξοι (….) που έρχονται από διάφορα σημεία της χώρας για να πάνε σε κάποιο χότζα εδώ στην Θράκη…..

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone