ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΩΝ ΑΔΑΝΩΝ….

Για μια δαγκωματιά κασέρι αντιμετωπίζει 9 χρόνια φυλακής

Παρόμοιο περιστατικό με αυτό που είχε συμβεί πριν από 17 χρόνια στο Γκαζιάντεπ όταν 4 παιδιά είχαν σταλθεί στην φυλακή επειδή είχαν κλέψει ένα ταψί μπακλαβά, συνέβη αυτή τη φορά στα Άδανα.

Ο 17χρονος Μ.Α μάλωσε με την οικογένεια του και βγήκε έξω, και όταν κρύωσε και πείνασε μπήκε σε ένα καφέ όπου έφαγε κασέρι και ήπιε γκαζόζα. Ο ιδιοκτήτης ανέφερε πως ¨Έφαγε το ανέγγιχτο κασέρι μου και σαλάμι και ήπιε τις γκαζόζες μου. Η ζημία μου είναι 20 τ.λ¨ (8,5 ευρώ) και υπέβαλε μήνυση. Ο Μ.Α. στην κατάθεση του στην εισαγγελία δήλωσε πως ¨Μόνο μια φέτα κασέρι έφαγα και ήπια γκαζόζα. Αλλού δεν ακούμπησα τίποτε ¨. Σε βάρος του Μ.Α. ασκήθηκε δίωξη για ¨ κλοπή και παραβίαση χώρου εργασίας¨ και αντιμετωπίζει 9 χρόνια φυλακής.

Το περιστατικό συνέβη στην συνοικία Ρεσάτμπεϊ των Αδάνων, στις 23 Μαρτίου. Ο 17χρονος Μ.Α που παράτησε το λύκειο μάλωσε με την οικογένεια του Και βγήκε έξω. Λεφτά δεν είχε πάνω του. Στο μυαλό του του ήρθε το καφέ στο οποίο είχε δουλέψει τρεις μήνες πριν. Επιτάχυνα τα βήματα του και κατά τα λεγόμενα του όταν έφτασε το παράθυρο ήταν ανοιχτό. Δεν άντεξε παραπάνω στο κρύο και στην πείνα και μπήκε μέσα από το παράθυρο. Αμέσως πήγε στο ψυγείο. Αφού γέμισε την κοιλιά του υπό την επήρεια της ζέστης τα μάτια του έκλεισαν και αποκοιμήθηκε μπροστά στο ψυγείο. Τον Μ.Α. τον συνέλαβε το πρωί ο γιός του ιδιοκτήτη ο 16χρονος Μ.Τ. που άνοιξε το μαγαζί.

………………….

 Εφ. Ταράφ 31-3-2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone