ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Απίστευτος ισχυρισμός από την ιρανική τηλεόραση σχετικά με την Τουρκία

Η ιρανική κρατική τηλεόραση Press TV ισχυρίστηκε πως σύμφωνα με το σχέδιο των ΗΠΑ και των δυτικών δυνάμεων η Τουρκία μετά από κάποιο διάστημα θα εισέλθει στα εδάφη της Συρίας και θα εξοπλίσει τους αντιπολιτευόμενους. Με βάση την είδηση και το Ισραήλ χτυπώντας από μακριά σημαντικές στρατιωτικές βάσεις της Συρίας θα βοηθήσει τους αντιπολιτευόμενους να ανατρέψουν τον Μπασάρ Άσαντ.

Με βάση την είδηση του Press TV που ανέφερε πως την βασίζει σε ¨ανώτατες πηγές¨, πρεσβείες της Συρίας ανά τον κόσμο θα δεχτούν επιθέσεις και έτσι το καθεστώς του Άσαντ θα απωλέσει την νομιμότητα του απέναντι στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ακολούθως η ηγεσία της Συρίας θα κηρυχθεί ως εγκληματίας πολέμου και η δίκη θα μεταφερθεί στο Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου.

Με βάση το σχέδιο η Τουρκία μετά τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση των αντιπολιτευόμενων θα παρακολουθήσει την είσοδο τους στα εδάφη της Συρίας.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Press TV η Ουάσιγκτον αργότερα θα εξοπλίσει Ουαχαμπίδες μαχητές από την Λιβύη και θα τους βοηθήσει να περάσουν και να καταλάβουν χωριά στην μεθόριο με τη Συρία. Σε αυτό το στάδιο το Ισραήλ με πολεμικά αεροπλάνα και πυραύλους θα εξουδετερώσει τον Συριακό στρατό χτυπώντας σημαντικά κέντρα του.

Εφ. Χουριέτ 7-2-2012