ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Την μέρα των ερωτευμένων σκότωσε την αγαπημένη του

Η Γιαμούρ Τσιρπάν –εργαζόμενη ως νοσοκόμα σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αλικαρνασσό δολοφονήθηκε με μαχαιριές από τον φίλο της τη μέρα των ερωτευμένων.

Η 24χρονη Γιαμούρ Τσιρπάν δολοφονήθηκε από το μαχαίρι του φίλου της τη μέρα των ερωτευμένων. Η Γιαμούρ Τσιρπάν που εδώ και δύο χρόνια δούλευε στην Αλικαρνασσό, πριν από λίγο καιρό θέλησε να χωρίσει από τον 27χρονο Β.Τ. που εργάζεται σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Ο Β.Τ. κάλεσε την φίλη του στο σπίτι και προσπάθησε να την μεταπείσει, αλλά αυτή δεν πείστηκε. Μετά από αυτό, ο Β.Τ. είπε πως τρελάθηκε και της ζήτησε να βγούνε λίγο έξω να περπατήσουν και να μιλήσουν. Την πήγε σε δασώδη περιοχή στο Τσαμκορού. Εκεί η λογομαχία συνεχίστηκε και τότε έβγαλε το μαχαίρι που κουβαλούσε και την μαχαίρωσε την νέα κοπέλα πολλές φορές. Αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του και αναζήτησε τον μεγάλο του αδερφό.

Ο αδερφός του τον κατέδωσε

Ο κατηγορούμενος περιέγραψε στον αδερφό του αυτά που είχαν γίνει και του είπε πως θα χαθεί για λίγο καιρό. Ακολούθως ο αδερφός του πήρε την αστυνομία τηλέφωνο, τον κατέδωσε και έδωσε και την πινακίδα του αυτοκινήτου του. Μετά την καταγγελία η αστυνομία πήγε στην περιοχή όπου εντόπισε πως η κοπέλα είχε πεθάνει. Η αστυνομία τον εντόπισε και τον σταμάτησε στην οδό Γκιουμπέτ. Ομολόγησε το έγκλημα του και είπε : ¨ Είχα σχέδια να παντρευτώ την Γιαμούρ. Εκείνη όμως ήθελε να χωρίσουμε. Για αυτό μαλώσαμε. Ήμουν πολύ νευριασμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το έκανα αυτό σε κάποιαν που αγαπούσα σαν τη ψυχή μου¨.

Φίλοι της Γιαμούρ που κατέθεσαν είπαν πως ¨Η Γιαμούρ ήθελε να τον χωρίσει λόγω της παράξενης συμπεριφοράς του, και τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ ανήσυχη. Ήθελε να χωρίσει. Για αυτό το λόγο καβγάδιζαν συχνά. Μετά την τελευταία λογομαχία η Γιαμούρ είχε αποφασίσει να χωρίσει οριστικά. Για αυτό ο Β.Τ. την απειλούσε¨.

 Εφ. Ταράφ 16-2-2012