ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ DEB ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΕΠΙΘΕΣΗ¨ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΣΠΟΣ

Το κόμμα DEB κατήγγειλε την επίθεση στο νεκροταφείο του Ποσπός

Το αρχηγείο του DEB δημοσίευσε δελτίο τύπου σχετικά με την επίθεση που πραγματοποίησε άγνωστο άτομο ή άτομα το βράδυ της 16ης Φεβρουαρίου στο νεκροταφείο του Ποσπός.

Στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής :

¨Την νύχτα της 16ης Φεβρουαρίου το νεκροταφείο του Ποσπός πάλι δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άτομο ή άτομα.

Με βάση τις πληροφορίες που έδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Καλκάντζας κύριος Χασάν Αλή Τσακίρ η ¨επίθεση¨ έγινε αντιληπτή από τους επισκέπτες, και αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές.

Ο πρόεδρος του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη μόλις έμαθε για το γεγονός επισκέφτηκε το μέρος και εντόπισε τις προκληθείσες ζημιές.Ως κόμμα Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη καταγγέλλουμε σφόδρα το γεγονός πως το νεκροταφείο του Ποσπός δέχεται δεύτερη επίθεση μέσα σε μια χρονιά .

Μεταφέρουμε τις ευχές μας για περαστικά στους κατοίκους της Καλκάντζας και του Ποσπός.

Αυτοί οι οποίοι θέλουν να ζημιώσουν τις αξίες μας όπως τα νεκροταφεία και τα τζαμιά θα πρέπει να ξέρουν πολύ καλά πως αυτού του είδους οι επιθέσεις δεν πρόκειται να μας φοβίσουν και να μας τρομοκρατήσουν. Η Ελλάδα της οποίας είμαστε πολίτες είναι υποχρεωμένη να διαφυλάττει την ασφάλεια της ζωής μας καθώς και τις αξίες μας Ως κόμμα Φιλία-Ισότητα –Ειρήνη προσμένουμε την σύντομη σύλληψη αυτών πού έκαναν αυτή τη φρικτή επίθεση, την προσαγωγή τους ενώπιον της δικαιοσύνης και την δέουσα τιμωρία τους.

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 18-2-2012

Σχόλιο : Κυρ Πρόξενε για να πάρει μπρος το σαράβαλο το DEB, θα χρειαστεί να σπάσουν πολλές ακόμη πλάκες σε νεκροταφεία. Ε, αν κάψετε κανένα τζαμί όπως είχατε κάνει και στην Κύπρο, τότε ίσως γίνει κάτι…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone