ΕΝΕΔΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Γάζωσε το σχολικό του λυκείου

Όταν ο παθιασμένος νέος δεν βρήκε ανταπόκριση στο ενδιαφέρον που είχε εκφράσει για την μαθήτρια λυκείου, έκοψε το δρόμο του σχολικού κρατώντας καραμπίνα. Από τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς του πέθαναν δύο μαθήτριες.

Ο 23χρονος Σινάν Γιαμάν στην πόλη Καντιρλί της Οσμανίγιε άρχισε να πυροβολεί το σχολικό που μετέφερε την Φατμανούρ Γκεντίκ που δεν είχε ανταποκριθεί στον έρωτα του. Το περιστατικό συνέβη στην συνοικία Γεσίλτεπέ γύρω στις 15.00. Ο άνεργος Σινάν Γιαμάν είχε στήσει ενέδρα στο σχολικό που μετέφερε τους μαθητές και οδηγούσε ο Τουφάν Κιρπίκ, και άρχισε να πυροβολεί με το κυνηγετικό όπλο. Από τους πέντε πυροβολισμούς που έριξε ο Γιαμάν τραυματίστηκαν οι μαθήτριες Ρουμεϊσά Ντεμιρέλ, Φατμανούρ Γκαντίκ και η Φατμαγκιούλ Γιαλτσίν.

Οι τραυματισμένες μαθήτριες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο ιδιωτικό νοσοκομείο 7ης Μαρτίου. Οι δύο μαθήτριες της 2ης τάξης λυκείου Φατμανούρ Γκαντίκ και η Φατμαγκιούλ Γιαλτσίν μεταφέρθηκαν στην εντατική αλλά έχασαν τη ζωή τους. Η Ρουμεϊσά Ντεμιρέλ συνεχίζει τη θεραπεία της. Κηδεμόνες των μαθητριών που άκουσαν για το περιστατικό έτρεξαν επιτόπου. Κάποιοι γονείς έπαθαν νευρική κρίση. Φαίνεται πως ο Σινάν Γιαμάν ήταν ερωτευμένος με την Φατμανούρ Γκεντίκ, και μη βρίσκοντας ανταπόκριση πραγματοποίησε την επίθεση. Μετά την επίθεση εξαφανίστηκε. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να τον συλλάβει. Ο Τζελαλετίν Τσεράχ νομάρχης της Οσμανίγιε μιλώντας για αυτό το περιστατικό που προκάλεσε σοκ στην πόλη, είπε πως ο δράστης είχε ενοχλήσει και παλιότερα την κοπέλα και του είχε ασκηθεί δίωξη

 Εφ. Ταράφ 23-2-2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone