¨ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ¨

Ο Μασίμοφ επέλεξε την Τουρκία, ¨Δεν πάμε ποτέ στην Ελλάδα¨

Ο Κερέμ Τουμάι αντιπρόεδρος του ομίλου Palmali Grup που ανήκει στον Αζέρο επιχειρηματία Μουμπαζίρ Μασίμοφ, ανέφερε πως μέχρι σήμερα έχουν επενδύσει 300 εκ $ στα σχέδια Bodrum Palmalife, Palmarina και İstanbul Edition και δήλωσε πως ¨Στην ευρισκόμενη σε κρίση Ελλάδα δεν σκεφτόμαστε επενδύσεις, έστω και αν ήταν στην τιμή ψόφιου γαϊδάρου. Ο Μασίμοφ επέλεξε την Τουρκία για επενδύσεις.

Ο όμιλος Palmali που δραστηριοποιείται από τις μεταφορές και τον τουρισμό και από τις κατασκευές ως τα τρόφιμα, προτίθεται τις επενδύσεις των 300 εκ. $ που έχει κάνει μέχρι τώρα στην Τουρκία να τις φτάσει στα 350 εντός του 2012. Ο όμιλος Palmali που ανήκει στον επιχειρηματία Μασίμοφ έχει κάνει 4 επενδύσεις στον τουριστικό τομέα, τις Palmalife Hotel, Palmalife Marina Hotel, Palmarina και το The İstanbul Edition.

……………….

Όταν ο Τουμάι ρωτήθηκε σχετικά με το αν σε περίπτωση που υπάρξει ευκαιρία σκέφτονται να κάνουν μαρίνα ή ξενοδοχείο στην Ελλάδα απάντησε ως εξής : Ο Μουμπαρίζ Μασίμοφ επέλεξε για επενδύσεις την Τουρκία. Στην Ελλάδα ακόμα και αν πρόκειται για ευκαιρία σε τιμή ψόφιου γαϊδάρου δεν ενδιαφερόμαστε¨.

………………………….

 Εφ. Χουριέτ 19-2-2012