ΝΕΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ DEB

Συνεχίζονται οι εντάξεις στο κόμμα μας

Η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Αϊφέρ Μουσταφάογλου και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Γιουξέλ Αχμέτογλου εντάχθηκαν στο κόμμα Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης (DEB).

Στις 10 Φεβρουαρίου οι Αϊφέρ Μουσταφάογλου και Γιουξέλ Αχμέτογλου επισκέφτηκαν τα γραφεία του κόμματος DEB στην Ξάνθη και έγιναν επίσημα μέλη του κόμματος.

Τα μέλη του συλλόγου που έγιναν δεκτά στα γραφεία του κόμματος DEB στην Ξάνθη από τον αντιπρόεδρο και υπεύθυνο για την περιοχή της Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τν ένταξη τους στο κόμμα, ανέφεραν πως είναι έτοιμοι να παράσχουν κάθε είδους στήριξη στο κόμμα και ευχήθηκαν επιτυχίες στον αγώνα του.

Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για την περιοχή της Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου ευχαρίστησε τους Αϊφέρ Μουσταφάογλου και Γιουξέλ Αχμέτογλου για την ένταξη τους στο κόμμα, και είπε ότι τους ευχαριστεί η ένταξη στο κόμμα μελών της διοίκησης του BTAYTD.

Η δημοσιογράφος Αϊφέρ Μουσταφάογλου και ο φυσιοθεραπευτής Γιουξέλ Αχμέτογλου εξέλεγησαν μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου B.T.A.Y.T.D. στις εκλογές που έγιναν στις 22 Ιανουαρίου.

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 10-2-2012 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone