ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ¨ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨

Εθιμοτυπική επίσκεψη στα Κεντρικά Γραφεία

Στις 14 Φεβρουαρίου ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς και η σύζυγος του Εσίν Σάρνιτς, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στα Κεντρικά Γραφεία του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης.

Στην επίσκεψη που έγινε στα Κεντρικά Γραφεία του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης μαζί με τους διοικούντες του συλλόγου και το τμήμα γυναικών, παραβρέθηκαν και διοικούντες από τα παραρτήματα σε Κιουτσούκτσεκμετζέ, Γκαζιοσμάνπασά, Μπακίρκιοι, Ουσκουντάρ, και Ζεϊτίνμπουρνού, από το ίδρυμα Εκπαίδευσης-Πολιτισμού και Υγείας Δυτικής Θράκης, από το ίδρυμα Κατασκευής τζαμιών και Εκπαίδευσης Δυτικής Θράκης, από τον αθλητικό σύλλογο Δυτικής Θράκης-Κωνσταντινούπολης, και από τον σύλλογο μαθημάτων Κορανίου- Δυτικής Θράκης-Ζεϊτίνμπουρνού. Η επίσκεψη έγινε σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ο δικηγόρος Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ πρόεδρος του Συλλόγου κατά την συνάντηση έθεσε τα θέματα της επικαιρότητας, ενώ χάρισε και μια πλακέτα στον πρόξενο κύριο Μουσταφά Σάρνιτς, ένεκα των υπηρεσιών που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα προς τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης και εις ανάμνησης της επίσκεψης. Ένα λάβαρο επίσης του συλλόγου μας χαρίστηκε από την επικεφαλής του Τομέα Γυναικών του Συλλόγου μας Χιουρέμ Σεβκέτογλου προς την Εσίν Σάρνιτς, η οποία πάντα στην Δυτική Θράκη βρίσκεται δίπλα στις Δυτικοθρακιώτισσες γυναίκες μας, έχοντας γίνει μια από αυτές.

Μετά την συνάντηση στα κεντρικά γραφεία, δόθηκε από τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης δείπνο προς τιμήν του πρόξενου κύριου Μουσταφά Σάρνιτς και της συζύγου του Εσίν Σάρνιτς, και μετά ο πρόεδρος Χακγιουντέρ και οι διοικούντες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επίσκεψη και ξεπροβόδησαν τον πρόξενο κι την σύζυγο του προς την Δυτική Θράκη.

Ιστοσελίδα του συλλόγου http://www.bttdd.org.tr    15-2-2012