¨ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ¨ !

Φρίκη προκάλεσαν σε όλους αυτά τα λόγια !

Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς αλλά αυτά τα λόγια τα είπε ένας δάσκαλος, ένας εκπαιδευτικός, ένας διευθυντής δημοτικού σχολείου

 Σε συνέδριο που οργανώθηκε στο Ερζερούμ από την αστυνομική διεύθυνση Γιακουτιέ, μετέχοντας ο Μουσταφά Αϊντίν-διευθυντής του δημοτικού σχολείου Ντουμλουπινάρ δήλωσε : ¨Ας πάρουν αίμα από τους ενόχους εγκλημάτων και ας σχηματιστεί ένας χάρτης γονιδίων. Έτσι μόλις γεννιέται το παιδί να γίνεται ανάλυση αίματος. Έτσι εάν είναι ένα παιδί είναι επιβλαβές για την πατρίδα, το έθνος και τη χώρα, να εξαφανίζεται πριν περπατήσει¨.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του λυκείου Ερζερούμ παρόντες ήταν αξιωματούχοι της αστυνομίας, διευθυντές δημοτικών και γυμνασίων, μουχτάρηδες κι πολύς κόσμος.

Στην εκδήλωση η καθηγήτρια Γενικής Κοινωνιωλογίας του πανεπιστημίου Ατατούρκ Γιλντίζ Ακπολάτ περιέγραψε το πώς μπορούν να αντιμετωπισθούν οι καβγάδες και οι διαφωνίες. Η Ακπολάτ υπενθύμισε πως η κλίση στη βία συνδέεται με την οικογένεια και το περιβάλλον και ζήτησε σχετικά γνώμες από το κοινό.

Ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Ντουμλουπινάρ Μουσταφά Αϊντίν είπε πως μαθητές καβγαδίζουν ακόμη και με μαχαίρια που κόβουν τον γύρο.

……….

Δήλωσε  : Ότι είναι η οικογένεια, αυτό είναι και το παιδί. Όσο πολιτισμένες είναι οι μανάδες τόσο πολιτισμένες θα βγουν και οι νέες γενιές. Στην Αγγλία γίνονται μια σειρά από συζητήσεις για να ρυθμιστεί το θέμα της βίας. Στην Αργεντινή και τη Βραζιλία συζητείται το ¨Τι είδους βία να εφαρμόσουμε¨ στα παιδιά. Εγώ αυτό το διάβασα προσωπικά, δεν το βγάζω από το κεφάλι μου. Η πιο σημαντική μου διαπίστωση είναι πως το 90% των παιδιών με κλίση στα αδικήματα προέρχονται από οικογένειες που ενισχύονται από τα κοινωνικά ιδρύματα. Χρόνια πριν στη Βραζιλία είχε ιδρυθεί μια οργάνωση που εξαφάνιζε τα παιδιά του δρόμου. Μην το παρεξηγήσετε, μπορεί να ακουστεί λίγο ασυνήθιστο αλλά εγώ ζητάω το εξής. Η ιατρική εξελίχθηκε τόσο πολύ που κάνει μεταμοσχεύσεις προσώπου. Ας πάρουν αίμα από τους ενόχους εγκλημάτων και ας σχηματιστεί ένας χάρτης γονιδίων. Έτσι μόλις γεννιέται το παιδί να γίνεται ανάλυση αίματος. Έτσι εάν είναι ένα παιδί είναι επιβλαβές για την πατρίδα, το έθνος και τη χώρα να εξαφανίζεται πριν περπατήσει¨

…………………….

Ιστοσελίδα Haberler.com  21-2-2012