ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ο Ερντογάν πήρε εξιτήριο

Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά το δεύτερο και τελευταίο τμήμα της εγχείρησης που πραγματοποίησε στο πεπτικό του σύστημα στο ιδιωτικό νοσοκομείο Μεντιπόλ στο Κοσγιολού στην Κωνσταντινούπολη, πήρε εξιτήριο

Κατά την ώρα της εξόδου του Ερντογάν από το νοσοκομείο η φρουρά του είχε πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Ειδικά σκυλιά ερεύνησαν στο νοσοκομείο και στον περίγυρο για βόμβα. Η σύζυγος και η κόρη του Ερντογάν εξήλθαν με διαφορετικό αυτοκίνητο.

Πρώτα βγήκε το αυτοκίνητο που είχε μέσα την σύζυγο του Ερντογάν την Εμινέ Ερντογάν και την κόρη τους την Σουμεγιέ. Ακολούθως βγήκε με πολιτικό αυτοκίνητο ο πρωθυπουργός. Οι κουρτίνες του αυτοκινήτου εντός του οποίου ήταν ο Ερντογάν ήταν κλειστές. Φάνηκε ότι όταν βγήκε το αυτοκίνητο του Ερντογάν, το όχημα στο οποίο βρισκόταν η Εμινέ Ερντογάν του παραχώρησε δρόμο. Ο Ερντογάν πέρασε στην κατοικία του στο Ουσκουντάρ.

Στην γραπτή ανακοίνωση που έγινε από την πρωθυπουργία αναφέρεται: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία με μια επέμβαση 30 λεπτών το δεύτερο και τελευταίο στάδιο της εγχείρησης που είχε κάνει ο πρωθυπουργός μας στο πεπτικό σύστημα στις 26 Νοεμβρίου 2011, και έτσι περατώθηκε η θεραπεία του όπως είχε σχεδιαστεί από την αρχή. Η υγεία του πρωθυπουργού μας είναι πολύ καλή. Εντός της εβδομάδος είναι σχεδιασμένη η επιστροφή στο καθημερινό του ωράριο¨.

Εφ. Χουριέτ 12-2-2012

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone