ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΣΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Επίσκεψη από το κόμμα DEB στην Δημοκρατική Συμμαχία

Διοικούντες του κόμματος DEB από την τοπική οργάνωση της Ξάνθης στα πλαίσια των επισκέψεων που κάνουν σε πολιτικά κόμματα επισκέφτηκαν το γραφείο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

 Η επιτροπή του κόμματος DEB στην επίσκεψη που έγινε στις 4-2-2012 με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κόμματος και επικεφαλής της οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, έγινε δεκτή στα γραφεία της ΔΗΣΥ από τον επικεφαλής του κόμματος στην περιοχή Δημήτρη Παναγιωτάκη, από το ιδρυτικό μέλος της ΔΗΣΥ και μέλος της κεντρικής επιτροπής Ιλχάν Αχμέτ και από τον Γιουσούφ Ντελί-μέλος των επιχειρηματιών του κόμματος.

Κατά την επίσκεψη ο αντιπρόεδρος του κόμματος και επικεφαλής της οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου ανέφερε πως πιστεύει στον διάλογο και την αμοιβαία ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα, και ότι στην νέα περίοδο αυτό πρέπει να προβληθεί. Ο Αχμέτογλου επίσης παρείχε πληροφορίες για την ανασύσταση του κόμματος DEB και τόνισε την σχετική στήριξη και το ειλικρινές ενδιαφέρον που δείχνει για αυτό ο κόσμος.

Ο επικεφαλής της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης της ΔΗΣΥ Δημήτρης Παναγιωτάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη της ηγεσίας του κόμματος DEB, και είπε πως το κόμμα του προσεγγίζει με ειλικρίνεια την μειονότητα. Ο Παναγιωτάκης εξέφρασε την ελπίδα πως θα συνεχιστούν οι επαφές που άρχισαν.

Ο Ιλχάν Αχμέτ ιδρυτικό μέλος της ΔΗΣΥ και μέλος της κεντρικής επιτροπής, ευχαρίστησε το κόμμα DEB για την επίσκεψη και είπε ότι το κόμμα ΔΗΣΥ σέβεται κάθε είδους διαφορετικότητα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τα στελέχη των δύο κομμάτων αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις της τελευταίας περιόδου στην χώρα. Κατά την επίσκεψη ο Οζάν Αχμέτογλου χάρισε μια πλακέτα στον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της ΔΗΣΥ Δημήτρη Παναγιωτάκη.

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 4-2-2012