ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ DEB ΣΤΗΝ ΔΗΜ.ΑΡ.

Επίσκεψη από το κόμμα DEB στο κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ)

Η ηγεσία της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης του κόμματος DEB στα πλαίσια των επισκέψεων που άρχισε προς τα πολιτικά κόμματα, επισκέφτηκε τα γραφεία Ξάνθης της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Την επιτροπή απάρτιζαν ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής του κόμματος για την Ξάνθη Οζάν Αχμέτογλου, ο νομικός σύμβουλος του κόμματος Αχμέτ Καρά και μέλη της τοπικής οργάνωσης. Στην επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, τα στελέχη του DEB τα υποδέχτηκε η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ-Ξάνθης Κώστας Γούναρης, Κώστας Δέλκος, Χρήστος Καρβούνης, Σίμος Ευαγγελίδης, Σαμί Καραμπουγιουκλού και Σόλων Σαρακενίδης .

Ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής του κόμματος για την Ξάνθη Οζάν Αχμέτογλου στην ομιλία που έκανε κατά την επίσκεψη ανέφερε πως δίνει μεγάλη σημασία στον διάλογο ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα, και για αυτό επί κάποιο διάστημα πραγματοποιούν επισκέψεις σε αυτά. Ο Αχμέτογλου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την σημερινή επίσκεψη που γίνεται σε αυτό το πλαίσιο των επισκέψεων και ενημέρωσε τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ σχετικά με την περίοδο ανασύστασης του DEB.

Από τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ Ξάνθης μίλησε ο Κώστας Γούναρης ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη, και είπε ότι λόγω της κατάστασης της χώρας, ο διάλογος ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα είναι πιο σημαντικός από ποτέ. Ο Γούναρης είπε πως ελπίζει πως η σημερινή συνάντηση να είναι το πρώτο βήμα για τις επόμενες συναντήσεις.

Κατά την συνάντηση τα στελέχη των δύο κομμάτων αντάλλαξαν απόψεις για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα.

Ο Οζάν Αχμέτογλου κατά την επίσκεψη χάρισε στον υπεύθυνο της ΔΗΜΑΡ Ξάνθης Κώστα Γούναρη μια πλακέτα.

 Ιστοσελίδα του DEB 14-2-2012