ΚΑΘΟΔΟΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΣΑΒΕΣ

Έτσι ξεπροβόδησαν τον Τσάβες

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες έφυγε για Κούβα για να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης καρκινικού όγκου. Ο Τσάβες φεύγοντας έγινε μάρτυρας μιας υπέροχης τελετής ξεπροβοδίσματος .

ΚΑΡΑΚΑΣ- Ο Τσάβες που έγινε δεκτός στο αεροδρόμιο της Κούβας από τον Κάστρο, είπε πως σχεδιάζει να συναντηθεί με κάποιους Κουβανούς γιατρούς για να κάνει κάποιες εξετάσεις.

Ο Τσάβες στην δήλωση που έκανε από τηλεφώνου στην κρατική τηλεόραση της Βενεζουέλας εξέφρασε την απόλυτη πίστη του πως όλα θα πάνε καλά, και ότι για να περνά ο χρόνος του πήρε μαζί του και ένα κουτί με βιβλία.

Ο Τσάβες ανέφερε πως το ενδεχόμενο να είναι κακοήθης ο όγκος που θα αφαιρέσουν οι γιατροί δεν θα τον εμποδίσει να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες στον λόγο που απεύθυνε πριν φύγει προς του συμμάχους του και τους στρατιώτες έκανε αναφορές στον Χριστό και στο σύμβολο της ανεξαρτησίας της Ν. Αμερικής Σιμόν Μπολιβάρ. Μετά την επέμβαση για τον καρκίνο που έκανε πέρσι στην Κούβα, Κουβανοί γιατροί ανακοίνωσαν πως βρήκαν νέο όγκο στην περιοχή της λεκάνης.

 Εφ. Ραντικάλ 25-2-2012

Σχόλιο : Σε μια από τις δηλώσεις του ο Τσάβες δήλωσε : ¨Με την βοήθεια του Χριστού, της Παναγίας και όλων των Αγίων θα ξεπεράσω κι αυτό τον κίνδυνο¨

Ο ΗΓΕΤΗΣ !

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone