ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΝΙΤ ;

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΝΙΤ ;

Η εισαγγελία εξετάζει τα σχετικά με τον Μπουγιουκανίτ στοιχεία

Μετά την προφυλάκιση του πρώην αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ιλκέρ Μπασμπούγ στα πλαίσια της υπόθεσης ¨Φακέλωμα Διαδικτύου¨, αναφέρεται πως η εισαγγελία εξετάζει στοιχεία σχετικά με κάποια ονόματα, μεταξύ των οποίων και αυτό του πρώην αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Γιασάρ Μπουγιουκανίτ.

Έγινε γνωστό πως η Εισαγγελία Ειδικής Δικαιοδοσίας της Άγκυρας εμβαθύνει την υπόθεση.

Αναφέρεται πως μετά την κατάθεση του Μπασμπούγ που είπε πως ¨Οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες είχαν ιδρυθεί πριν από την θητεία μου ως αρχηγός του Γενικού Επιτελείου. Εγώ είμαι που τις έκλεισα¨ και στα πλαίσια των στοιχείων που εμφανίστηκαν μέσα από την έρευνα, η εισαγγελία αξιολογεί τις περιπτώσεις μιας σειράς ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Γιασάρ Μπουγιουκανίτ.

Η εισαγγελία ερευνά αν αυτά τα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Μπουγιουκανίτ είχαν ή όχι σχέση με την υπόθεση ¨Φακέλωμα Διαδικτύου¨, και αναμένεται να αποφασίσει τις επόμενες μέρες για το αν θα θεωρηθούνε ύποπτοι ή όχι. Οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες είχαν ιδρυθεί το 1999. Οι δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο σε αυτές τις ιστοσελίδες είχαν αρχίσει στην περίοδο του Χουσείν Κιβρίκογλου κα συνεχίστηκαν επί Χιλμί Οζκιόκ.

 Ιστοσελίδα Askerhaber 15-1-2012 

Σχόλιο : Οι ιστοσελίδες για τις οποίες γίνεται λόγος είναι κάποιες με τίτλο όπως greekmurderers.com και άλλες παρόμοιες που είχε στήσει το Γενικό Επιτελείο Τουρκίας… 

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone