ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΝΤΑΤΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΗΣ ΤΕΞ…

¨Δεν υπάρχει ένα παλληκάρι να κρεμάσει την πινακίδα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης ¨

……………………

 Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό το θέμα αυτό από τον κόσμο μας και για να αρθούνε οι δισταγμοί, φιλοξενήσαμε τον Μάντατζι. στην εκπομπή μας ¨Κουβέντες κάτω από τον πλάτανο¨ στον ραδιοφωνικό σταθμό Çınar FM. Ο ίδιος απάντησε στο ζωντανό πρόγραμμα με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο σχετικά με τα σημεία που δεν καταλάβαιναν ή είχαν παρεξηγήσει οι ακροατές. Επιχείρησε απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα να μην αφήσει ασαφές κανένα σημείο.

Ο Μάντατζι μίλησε καθαρά και ξάστερα και τόνισε τα παρακάτω στοιχεία :

1- ¨Εγώ ήμουν αυτός που μήνες πριν είχα κατευθύνει τον κόσμο μας προς το κόμμα DEB. Σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση εναντίωσης προς το κόμμα DEB. Το κόμμα DEB κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Το κόμμα αυτό αποτελεί περιουσία της κοινότητας και η μνήμη του δεν θα σβήσει ποτέ. Η πρόθεση μου είναι διαφορετική. Κάνω λόγο για έναν νέο και πιο μαζικό πολιτικό φορέα ο οποίος θα περιλαμβάνει και θα προστατεύει εντός του το κόμμα DEB. Για ότι και όπως το κρίνει ο κόσμος μας, εγώ είμαι εδώ. Πρέπει όμως ως κοινωνία δίχως να χάσουμε χρόνο να κάνουμε το πιο κατάλληλο και να φτάσουμε σε αποτελέσματα. Πλέον πρέπει να κάνουμε απτά βήματα.

2– Ως κοινότητα πρέπει πλέον να κάνει απτά βήματα. Αυτά τα βήματα εξ ονόματος της κοινότητας πρέπει να γίνουν από εμάς ως βουλευτές καθώς και από τους υπόλοιπους αιρετούς. Εμείς τουλάχιστον πρέπει να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί ως καθήκον.

…………………..

Στην συνέντευξη τύπου με ρώτησαν ¨Θα βγει ένα παλληκάρι για να κρεμάσει την πινακίδα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ);¨. Επαναλαμβάνω εδώ αυτό που απάντησα εκεί. Εάν δεν βγει ένα παλληκάρι να κρεμάσει την πινακίδα, είμαι έτοιμος να το κάνω εγώ. Υπάρχουν οι αρμόδιοι της ΤΕΞ. Ας αποφασίσουν εκείνοι, ας ετοιμάσουν την πινακίδα και όποτε κρίνουν σκόπιμο, εγώ είμαι έτοιμος να την κρεμάσω. Πιστεύω πως μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά χρησιμοποιώντας την βουλευτική μου ασυλία.¨

…………………

Εφ. Μιλλέτ –Ξάνθης 12-1-2012

 Αρθρογράφος Τζεγκίζ Ομέρ

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone