ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Επίσκεψη από τον δικηγορικό σύλλογο Κωνσταντινούπολης στον μουφτή μας

Στα πλαίσια ιδιωτικής επίσκεψης που κάνει ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κωνσταντινούπολης Ουμίτ Κοτζασακάλ και επιτροπή που τον συνοδεύει επισκέφτηκαν την αιρετή μουφτεία Κομοτηνής.

Κατά την επίσκεψη που έγινε στην μουφτεία μας, ο Κοτζασακάλ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επίσκεψη καθώς από την μεριά της μητέρας του κατάγεται από την Δυτική Θράκη, καθώς και την ικανοποίηση του για την επίσκεψη στην μουφτεία. Στην επίσκεψη κατά την οποία παραβρέθηκαν ο βοηθός μουφτή Φεχίμ Αχμέτ και ο πρόεδρος του κόμματος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και παρείχε σύντομη ενημέρωση σχετικά με τα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Στο γεύμα που παρέθεσε η εκλεγμένη μουφτεία Κομοτηνής παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κωνσταντινούπολης Ουμίτ Κοτζασακάλ, ο Γ.Γ. του Δικηγορικού Συλλόγου Χουσείν Οζμπέκ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) δικηγόρος Μπουρχανετίν Χαγκιουντέρ, ο Γ.Γ. του BTTDD δικηγόρος Νετσμετίν Χουσεΐν, ο πρώην πρόεδρος του BTTDD Μουσταφά Ρουμελιλί, και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουρκικών Συλλόγων Ρούμελης και αντιπρόεδρος στον BTTDD δικηγόρος Σελαχατίν Μέριτς.

 Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 11-1-2012