ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΒΕΡ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ….

Η ΕΟΤΔΘ συνεχίζει και κατά την νέα χρονιά τις επισκέψεις σε συλλόγους

 Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΕΟΤΔΘ) που συνεχίζει και την νέα χρονιά τις επισκέψεις σε συλλόγους, στις 8-1-2012 επισκέφτηκε τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Λούντενσαϊντ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης-Χάλβερ. Ο πρόεδρος της ΕΟΤΔΘ Χαλίτ Χαμπίπογλου και ο πρόεδρος του Πειθαρχικού της ΕΟΤΔΘ Ισμαήλ Απτίογλου συναντήθηκαν με διοικούντες των συλλόγων του Λούντενσαϊντ και Χάλβερ.

Νέα περίοδος στο Λούντενσαϊντ

Ο πρόεδρος της ΕΟΤΔΘ Χαλίτ Χαμπίμπογλου κατά την επίσκεψη στον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Λούντενσαϊντ, καταρχήν συνεχάρη την νεοεκλεγείσα διοίκηση. Οι διοικούντες του συλλόγου ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες του συλλόγου και ανέφεραν πως έκαναν ανακαίνιση ώστε να μπορεί ο χώρος να χρησιμοποιείται και από τις γυναίκες μέλη. Στην συνάντηση έγινε εκτίμηση των οικονομικών προβλημάτων της Ελλάδας και ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή. Επίσης ο Χαμπίμπογλου ενημέρωσε την διοίκηση του συλλόγου για τις εκδηλώσεις που σχεδιάζουν να κάνουν το 2012.

Συνάντηση με τους διοικούντες στο Χάλβερ

Ο πρόεδρος της ΕΟΤΔΘ Χαλίτ Χαμπίπογλου και ο πρόεδρος του Πειθαρχικού της ΕΟΤΔΘ Ισμαήλ Απτίογλου μετά την επίσκεψη στο Λούντενσαϊντ επισκέφτηκαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης του Χάλβερ και ενημερώθηκαν για τις προσπάθειες του συλλόγου. Στην επίσκεψη συζητήθηκε η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου περιέγραψε τις εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί για το 2012.

Ιστοσελίδα της ΕΟΤΔΘ 9-1-2012

Σχόλια : Ο κύριος Χαμπίμπογλου μια και βρίσκεται στην Γερμανία ως οικονομικός πρόσφυγας, κάνει καμμία δουλειά ; Η τα βγάζει πέρα μόνο με το πρακτοριλίκι των συμφερόντων της Τουρκίας ;

Η πρώτη φωτογραφία από τον σύλλογο στο Χάλβερ που βλέπετε έχει 5 (!!!)  σημαίες της ¨ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨ και μάλιστα κάτω από την μία το κείμενο είναι ο εθνικός ύμνος της Δυτικής Θράκης ! Επίσης υπάρχουν 4 τουρκικές σημαίες, δύο φωτογραφίες του Αχμέτ Σαδίκ και δύο του Μουσταφά Κεμάλ.  Να τους χαιρόμαστε τους Έλληνες πολίτες της φωτογραφίας !