ΤΟΜΕΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ DEB ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Ιδρύθηκε τμήμα νεολαίας του κόμματος DEB στην Ξάνθη !

Πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη ιδρυτική σύναξη του τομέα νεολαίας Ξάνθης του κόμματος DEB

Στις 28 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο η σύναξη έγινε στα γραφεία της Ξάνθης και μετείχαν πολλοί νέοι που είναι μέλη του κόμματος.

 Στην συνέλευση πήρε τον λόγο ο αντιπρόεδρος του κόμματος DEB και υπεύθυνος της οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και έδωσε γενικές πληροφορίες γύρω από το κόμμα.

Ο Αχμέτογλου στην ομιλία του ανέφερε τα εξής :

Καταρχήν ευχαριστώ και καλωσορίζω όλους τους νέους που μετέχουν στην σημερινή μας συνέλευση. Σήμερα μαζί σας βιώνουμε τη χαρά να ιδρύεται ο τομέας νεολαίας της οργάνωσης Ξάνθης. Ο τομέας της νεολαίας είναι η πιο δυναμική και ενεργή μονάδα στα κόμματα. Εμείς ως κόμμα DEB δίνουμε μεγάλη σημασία στους νέους. Διότι ξέρουμε πως το μέλλον αυτής της κοινότητας είναι στα χέρια αυτών των νέων. Για αυτό το λόγο πρέπει εσείς πάντα να έχετε ομόνοια και ομοψυχία. Ότι και να γίνει αυτήν την ενότητα σας δεν πρέπει να την χαλάσετε. Φυσικά είναι πολύ σημαντικό οι μεγαλύτεροι και οι ηγέτες της κοινότητας να αποτελούν καλά παραδείγματα για εσάς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την Τουρκομουσουλμανική κοινότητα της Δυτικής Θράκης. Όσο αγαπάτε και σέβεστε ο ένας τον άλλο, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η φιλία και η ενότητα μεταξύ σας. Πιστεύω πως όλοι όσοι βρίσκονται εδώ όταν έρθει ο καιρός θα έχουν λόγο στην κοινότητα και θα καταστούνε οι ηγέτες της, οι μπροστάρηδες της. Σε αυτόν λοιπόν το δρόμο κάνουμε το ίσως πιο μεγάλο και σημαντικό βήμα σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους που μετείχατε σε αυτήν την σημαντική συγκέντρωση. Εύχομαι η ίδρυση του τομέα νεολαίας να αποβεί επωφελής και για το κόμμα και για την κοινότητα μας¨.

Κατά την συνέλευση του τομέα νεολαίας που έγινα στα γραφεία της οργάνωσης Ξάνθης έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις δραστηριότητες και τις κινήσεις που θα γίνουν. Οι νέοι που μετείχαν είχαν την ευκαιρία να μάθουν για ότι είχαν περιέργεια σχετικά με το DEB.

Στο τέλος της συγκέντρωσης σχηματίστηκε εκτελεστικό συμβούλιο της νεολαίας Ξάνθης του κόμματος DEB . Οι νέοι που απαρτίζουν το εκτελεστικό συμβούλιο είναι οι εξής : Μουσταφά Σάργκο, Μουσταφά Καμπούρ, Περβίν Τουτζάρ, Αλή Σαλίχογλου, Χακάν Εφέντι, Μπιλάλ Ιμαμεφέντι, Τζεμ Ραμαντάν, Χασάν Καμπά, Εσρά Κουρτ Μολλά Χουσείν, Οκάν Σαμπρίογλου, Μεχμέτ Κουρτ Μολλά Χουσείν, Κερέμ Αμπντουραχίμ, Γιλντίζ Αζίζογλου, Φερντί Τουτζάρ και Ντεριά Αρναβούτογλου.

 Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί  31-1-2012